Brukeravtale

Sist endret: 10.10.2010

Ved å benytte tjenester på nord-salten.no som krever innlogging bekrefter du å ha lest, forstått og forpliktet deg til å overholde denne brukeravtalen.

nord-salten.no drives og utvikles av Nettintro ANS. Alle henvendelser vedrørende innhold og funksjonalitet på denne nettsiden rettes til Nettintro ANS, bortsett fra redaksjonelle henvendelser vedrørende nyheter levert av Lokalavisa NordSalten.


1. Publisering av innhold

Det er ikke tillatt å publisere innhold som..

  1. ikke er forenlig med norsk lov, også markedsføringsloven og alkohol- og tobakksloven
  2. er opphavsrettslig beskyttet hvor publisering ikke er klarert med innehaveren av rettighetene
  3. for besøkende kan oppleves som spam eller reklame
  4. kan virke støtende for andre personer
  5. inneholder personhets eller andre typer personangrep


2. Personlige opplysninger

Det er ikke tillatt å oppgi falske eller uriktige opplysninger ved registrering av brukerkonto på nord-salten.no. Opplysninger som legges inn i din profil må anses som offentlige opplysninger, og vil være synlig for besøkende som ser din profil eller elementer som er publisert av deg. Elementer kan være, men er ikke begrenset til, kommentarer, debattinnlegg og meldinger i chatten. Ditt mobilnummer vil aldri bli offentliggjort. Du forplikter deg til å ikke utgi deg for noen andre enn deg selv. Brukerkontoen er å anse som privat og kan ikke benyttes av andre enn deg selv. Hold passordet ditt hemmelig.


3. Nettintros rettigheter

Nettintro ANS forbeholder seg retten til å

  1. slette innlegg eller publiserte elementer som strider med denne avtalen
  2. moderere innlegg eller elementer før publisering
  3. slette brukerkontoen ved gjentatte brudd på denne avtalen
  4. bruke publiserte innlegg eller elementer i markedsføringen av nettsiden
  5. bruke publiserte innlegg eller elementer i nyhetsartikler

Ved å bruke tjenester som krever innlogging på nord-salten.no bekrefter du å ha lest og godtatt alt som står i denne brukeravtalen. Brukeravtalen kan oppdateres, og du er selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med det som står i avtalen til enhver tid. Det er alltid siste versjon som gjelder mellom Nettitro ANS og deg som bruker. Ved større endringer i brukeravtalen vil vi gjøre brukere oppmerksomme på endringene.