Folkemøte og motivasjonsseminar på Drag

Torsdag 10. november inviteres det til folkemøte på Árran. Det er Tom Åge Myhren fra bygda Lucky Næroset som skal inspirere og motivere Dragsværingene og vil snakke om "LivsKraftige Lokalsamfunn, med begeistring som KraftKilde".

For vel 10 år siden var skolen i bygda Lucky Næroset trua med nedleggelse. For å opprettholde folketallet og skolen måtte de igangsette trivselstiltak. Verdier som begeistring, humor og "galskap" ble stikkord. De lyktes og bygda er internasjonalt kjent som de som etablerte underjordisk flyplass, fiaskomuseum m.m. Tom Åge Myhren var en av pionerene og han lever nå av å begeistre og motivere andre til å skape gode fellesskap. Tom er kjent for å være en knakende dyktig foredragsholder, så vi har noe å glede oss til.

I en 17. mai tale i 2010 lanserte Lars Magne Andreassen ideen om at man kanskje skulle etablere "Humørstaten Drag – hvor Norge er smalest og smilet bredest". Noen frivillige opprettet en facebookgruppe og har gjennomført et par møter for å kunne hente inn Tom Åge Myhren for å motivere Dragsfolk. De frivillige ønsker å bygge på godt fellesskap, godt humør, framsnakking og dugnadsånd.

- Målet er å gjøre Drag til et enda bedre sted å bo, hvor trivselen øker gjennom å støtte hverandre ytterligere og skryte av hverandre. Dette tiltaket er ikke i konkurranse med andre organisasjoner eller tiltak i bygda, men noe som kommer i tillegg, mener en av de frivillige, Lars Andreassen.

De frivillige motiverte har lyktes i å få Norwegian Crystallities, Tysfjord ASVO, Tysfjord kommune og Árran til å sponse arrangementet. Bedriftene får til gjengjeld et eget bedriftsforedrag.

- På møtet diskuterer vi om dette er noe for oss. Skal vi satse på humor og morsom galskap, spør Andreassen og ønsker folk hjertelig velkomne til Árran torsdag neste uke.

Publisert
08. november, 2011 klokken 10:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no

Publisert: 08. november, 2011 klokken 10:00
næringsliv

Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Folkemøte og motivasjonsseminar på Drag" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.