- Bare må

Flystreik, innstilt båt, dårlig vær, samt få påmeldte, kunne ikke stoppe Lillian Låve Selvik i å arrangere den planlagte konserten med Daithi Rua forrige lørdag. Hun mener selv hun har noe i seg som gjør at hun «bare må» gjennomføre ting.

Publisert
14. mars, 2015 klokken 15:00

Journalist
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Karoline O. A. Pettersen
karolinepet@gmail.com
Publisert: 14. mars, 2015 klokken 15:00
Oppdatert: 12. mars, 2015 klokken 14:06
næringsliv
Bøteriet AS

Bøteriet AS

Nyproduksjon og vedlikehold av utstyr til fiske- og oppdrettsnæringen.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Naboer og venner rådet Lillian til å avlyse konserten med den irske visesangeren Daithi Rua, da flystreiken til Norwegian var en realitet. Det å kjøpe nye flybilletter med SAS, gjorde at det hele egentlig allerede var et tapsprosjekt. Låven hadde bare rundt tyve påmeldte til Ruas andre konsert i Steigen, så det lureste ville nok vært å lytte til vennene, som også mente at alle ville ha full forståelse for dette.

Vet råd. Lillian mistet nattesøvnen, men klarte koke det hele ned til at Rua måtte komme som planlagt. Hun bare måtte se hvordan dette kunne «fyke åt», og bestilte nye billetter til artisten. Rua måtte komme en dag senere enn planlagt, på selve konsertdagen, men det var greit for alle parter.

Les historien om ei av Steigens råeste damer i papiravisa eller eAvis

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.