Færre besøkende til visningssenteret?

- Bekymret for færre besøkende til visningssenteret

Det sier regiondirektør i Cermaq Norway, Snorre Jonassen, om det planlagte visningssenteret i Horsvågen dersom Skutvik mister anløp for hurtigbåt og ferge.

 

 

 

Publisert
14. april, 2016 klokken 14:25

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 14. april, 2016 klokken 14:25
Oppdatert: 14. april, 2016 klokken 14:31
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

I oktober i fjor kom nyheten om Cermaqs storstilte planer om å bygge et kunnskaps- og visningssenter for oppdrettsfisk i Horsvågen, Skutvik. Planene ble applaudert av både kommunen, daværende fiskeriminister Elisabeth Aspaker og daværende ordfører i Hamarøy, Rolf Steffensen, som mente senteret vil skape både arbeidsplasser og at bygget i seg selv vil være en attraksjon.

Nå er det stor spenning knyttet til om, eventuelt på hvilken måte, det planlagte visningssenteret i Horsvågen vil berøres dersom Nordland fylkeskommune vedtar nedleggelse av hurtigbåt og ferge fra Skutvik.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.