Ronald Jakobsen og Renée Sabine Pedersen er to av fire i styret som arrangerer Troilltampen 2016. -Det er veldig artig å bidra til at det skjer noe i bygda og at det blir litt liv. Vi er jo veldig glade i Ulvsvåg, sier Renè. -Det var Bjørnar som først foreslo at vi skulle prøve å dra i gang festivalen igjen. Vi var veldig glade da Renée og Andreas sa ja til å være med, det hadde nok sett litt mørkt ut om det bare var meg og Bjørnar, sier Ronald med et smil.

Festivalklar med Troilltampen

– Nord-Norges eldste musikkfestival

Programmet er spikret og arrangørene er klare til Troilltampens comeback, åtte år etter sist den ble arrangert.

Publisert
23. juni, 2016 klokken 22:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 23. juni, 2016 klokken 22:00
Oppdatert: 23. juni, 2016 klokken 12:51
næringsliv
Steigen Vekst AS

Steigen Vekst AS

Vi gir mennesker muligheter og skaper verdier i lokalsamfunnet

Din bedrift her?Flere bedrifter

Det er nøyaktig en uke til det braker løs fredag 1. juli, og Ulvsvåg blir igjen ei bygd fylt med liv og røre og masse god musikk under den to dager lange musikkfestivalen.

Les om denne saken i papiravisa eller eAvis, og om sommerens mange arrangement i Nord Salten.Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.