En viktig sponsor. Nord-Salten Kraft har gjennom flere år vært en svært god sponsor for Newton Steigen. I år ga de 30 000 kr til nytt og spennende utstyr på Newton-rommet. Odd-Erling Grimstad ved NSK overrakte gaven til Kjersti Gylseth fra Newton Steigen

Fremtidens ingeniører?

«Vannkraft - Energi i hver dråpe», er en unik undervisningsmodul utviklet av Newton Steigen, og ble for første gang satt ut i livet, torsdag 27.august.

Publisert
04. september, 2015 klokken 19:00

Journalist
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Karoline O. A. Pettersen
karolinepet@gmail.com
Publisert: 04. september, 2015 klokken 19:00
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Middagsbuffét

Hver søndag kl. 13-18 har vi middagsbuffét til kr. 225,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

Newton Steigen og Nord-Salten Kraft AS har over en lengre periode i samarbeid lagd et unikt undervisningsopplegg om vannkraft.

Les mer i papiravisen eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.