Vanntett. Hun har jobbet mange timer, dager og år med å skaffe informasjon og se helheten på hvordan man kan videreutvikle og forbedre samferdselen gjennom Nord-Salten, som en del av helheten i hele Nordland og Nord Norge. – Jeg har spurt lokale folk, sjekket grunnforhold og gjort mine undersøkelser., Alt er beskrevet her, kortfattelig og greit, oppsummerer avtroppende mangeårige politiker Liv Lund Skarvik og viser til dokumentet «Samferdsesleutfordringer i nordre Nordland.» Her sammen med ordførerkandidat og leder for Hamarøy Ap, Kurt Fossik.

Ha fokus på E6 og ferge!

- Vårt mål er å tydeliggjøre at visjonen om en fergefri E6 verken kan eller må fortrenge det dokumenterte behovet for eliminering av flaskehalser samt oppgradering av eksisterende E6, sier avtroppende politiker i Hamarøy, Liv Lund Skarvik (Ap).

Publisert
10. september, 2015 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 10. september, 2015 klokken 08:00
Oppdatert: 09. september, 2015 klokken 09:21
næringsliv
Helse-torget Valberg

Helse-torget Valberg

Behandling, helsekost, foto og galleri.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Hun har, sammen med Hamarøy kommune, utarbeidet dokumentet «Samferdselsutfordringer i nordre Nordland» og ønsker å dele denne kunnskapen ut til både folk, politikere og beslutningstakere. Og hun peker spesielt på sammenhengene mellom E6 og E10.

– Selv med fergefri E6 overTysfjorden, må det være fergeforbindelse til Lødingen, mot E10og Rv 85. Fergesambandet Bognes-Lødingen er Nord -Norges størstefergesamband, understreker hun.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.