Etterforsket stjålet sprit: «Vi veit i hvert fall at det ikkje e nån fra Ulvsvåg som står bak, for ingen Ulvsvågværinga ville kasta fra se sånne godsaker!». Lensmann Aslak Finvik (Sigrid Husøy Larsen) og 1.betjent Hans Kristian Grunnvoll (Monica Westermann) etterforsket stjålet sprit fra campingen på Oppeid. Bak sniker den skyldige (Birk Sømhovd) seg avgårde...

Helt tulleruss(k)!

Årets russerevy «Hamsnytt» på Hamarøy var rett og slett latterlig god.

Publisert
30. april, 2016 klokken 11:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 30. april, 2016 klokken 11:00
Oppdatert: 28. april, 2016 klokken 14:42
næringsliv
Øko.net AS

Øko.net AS

Autorisert Regnskapsfirma med hovedkontor i Steigen. Avdelingskontor på Innhavet i Hamarøy Kommune.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Med den ene latterfremkallende sketsjen etter den andre parodierte elevene fra Knut Hamsun videregående skole lokale personligheter og noen av det siste årets hendelser i de tre Nord-Salten-kommunene. I en fullstappet sal og med ekstrastoler satt ut, ble torsdag 21. april i Hamsunsenteret en vellykket forestilling for avgangselevene ved KHVG.

Revyen var utformet som en lokal nyhetssending med en samling sketsjer fra året som har gått. Butikkbrann på Oppeid, dårlig kommuneøkonomi, svart handel med kolonivarer, politietterforskning av stjålet sprit, busskuret «Sentralen» og parodier på lærere var noen av kveldens sketsjer. Elevene har skrevet sketsjene selv og truffet blink på det meste, og AN skrev at elevene bak «Hamsnytt 2016» hadde funnet suksessformelen. Lokalavisa kunne ikke vært mer enig.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.