Anne Kildahl (nærmest) skryter uhemmet av Hildurs innsats for de eldre i Steigen, og synes det er trist at hun skal slutte. Hun varsler også et sponhelvete dersom politikerne går for nedlegging av Arbeidsstua.

Hildur slutter på Arbeidsstua

Hildur Kristensen har bestemt seg for å slutte som frivillig på Arbeidsstua på Steigentunet. Heretter vil hun kun bruke stua som oppholdsrom når hun hver fredag er på handletur i Leinesfjord.

Publisert
15. juni, 2016 klokken 12:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 15. juni, 2016 klokken 12:00
Oppdatert: 09. juni, 2016 klokken 13:59
næringsliv
Øko.net AS

Øko.net AS

Autorisert Regnskapsfirma med hovedkontor i Steigen. Avdelingskontor på Innhavet i Hamarøy Kommune.

Din bedrift her?Flere bedrifter

- Det er helt utrolig hva Hildur har gjort for de gamle og de som er her på Steigentunet. Hun er et fantastisk menneske. Og tar politikerne Arbeidsstua så tar de trivselen fra mange av beboerne her, så vi blir å lage et skikkelig sponhelvete sammen med de pårørende dersom så skjer, sier en engasjert Anne Kildahl.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.