Helse- og oppvekstfag er viktig i et samfunn der vi i fremtiden vil få et stort behov for fagarbeidere blant annet i helsesektoren.

Infodag på Knut Hamsun videregående skole

Mandag denne uka var tiendeklassingene ved skolene i Nord-Salten samlet til informasjonsdag på Knut Hamsun videregående skole på Oppeid.

Publisert
15. desember, 2015 klokken 09:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Ingar N. Skogvold
ingar@nord-salten.no
Publisert: 15. desember, 2015 klokken 09:00
Oppdatert: 10. desember, 2015 klokken 14:35
næringsliv
Nordnorsk Ferdigplen A/s

Nordnorsk Ferdigplen A/s

Produserer ferdig plen for Nord-Norge

Din bedrift her?Flere bedrifter

Studieforberedende realfag, studieforberedende språk- og samfunnsfag, studieforberedende friluftslivsfag, bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag og Steigenmodellen var tilbudene eleven fikk innføring i. På forhånd hadde elevene prioritert tre områder de ønsket informasjon om. I tillegg fikk alle høre om hybel- og fritidstilbudet på Oppeid.

Les mer i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.