Velkommen til årets fotoutstilling på låven ved Korsnes museum! Utstillingen av Magdalene Norman er et samarbeid mellom Lars Slettjord ( t.v.), Museum Nord og Korsnes museum ved bl a Kjell Hveding ( i midten) og Tormod Bredesen ( t.h.)

Interessant fotoutstilling på Korsnes

Snart åpnes låvedøra for årets fotoutstilling på Korsnes med fotograf Magdalene Norman! Utstillingen vises på låven, og er ei storsatsning med Museum Nord og Korsnes museum i samarbeid.

Publisert
01. juni, 2016 klokken 12:02

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Åse Haraldsen Åse Haraldsen
Publisert: 01. juni, 2016 klokken 12:02
Oppdatert: 01. juni, 2016 klokken 12:05
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

-Onsdag 8. juni åpner vi utstillingen, som vil være et tilbud i tillegg til øvrig serverdigheter her ved Korsnes museum i sommer, forteller Lars Slettjord, enhetsleder ved Museum nords avdelinger ved Kjøpsvik og Korsnes museum i Tysfjord.

Det er en ganske betydelig samling av Magdalene Normans fotografier som befinner seg her på Korsnes og som er tatt vare på av familien. Vi fikk bildene digitalisert for noen år tilbake, og det er deler av denne samlingen vi nå får benytte til utstillingen.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.