Kjemper for friluftsbarnehagen

Folket på Skutvik ruster hele kommunen og alle politikerne til kamp for å bevare både skole og friluftsbarnehage i bygda. 7. mai blir en skjebnedag i Hamarøy kommunestyremøte, der saken trolig blir avgjort.

Velforeningen sender nå ut flygeblader til alle Postens husstander på strekningen Ulvsvåg-Skutvik og ber om å bli hørt i skolesaken, som hele bygda nå kjemper for. De går for 1.til 4. klasse ved Skutvik skole og friluftsbarnehage der den er i dag.

- Dette alternativet vil ikke koste mer enn hva samlokalisering vil gjøre. Dette er det beste alternativet for våre barn og for hele kommunen, skriver velforeningen.

Søndag 26.april, kl 19.30 inviterer foreldreutvalget (FAU) til foreldremøte og folkemøte på skolen. Torsdag 30.april vil det bli servert fiskesuppe i Skutvik barnehage til alle som vil være med i kampen om en folkerik kommune.

– Suppen er allerede finansiert av det lokale næringslivet. Det vil bli taler, live musikk og i regi av Skutvik Velforening vil det bli laget en liten film om kampen vår. Her er alles mulighet for å bli

hørt i denne viktige saken. Filmen vil bli lagt ut på nett for offentligheten senest 4 mai, slik at den kan være med å påvirke politikerne i denne saken. Bidra gjerne med ideer, taler, musikk, kaker, eller la deg bli intervjuet på film. Lurer du på noe, ta kontakt med leder i Skutvik velforening, Alfred Liabäck :

alfred@liaback.com. Vi må samle oss og vise at vi står sammen, - for barna, - for barnehagene, for skolene og for vekst og utvikling i Hamarøy, skriver velforeningen, som har krutt og kraft igjen til å kjempe til siste slutt.

Publisert
23. april, 2015 klokken 22:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 23. april, 2015 klokken 22:00
Oppdatert: 23. april, 2015 klokken 14:34
næringsliv
Coop Steigen SA

Coop Steigen SA

Avd. Leinesfjord- tlf. 757 78 103
Avd. Leines- tlf. 757 78 434
Avd. Nordfold- tlf. 757 79 108

Din bedrift her?Flere bedrifter


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.