Stor innsats i fjorårets turnering.

Klart for Energibanken Cup 2016

Lørdag 2. april er det klart for Energibanken Cup 2016 i Stetindhallen i Kjøpsvik. I år blir det storinnrykk i bygda, med nærmere 40 påmeldte lag fra Hamarøy, Steigen, Ballangen og Tysfjord som stiller opp i hallen. Så her blir det fotballkamper med spillere i alderen fem til seksten år fra tidlig morgen til sen kveld.

 

 

 

Publisert
29. mars, 2016 klokken 09:20

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Ingar N. Skogvold
ingar@nord-salten.no
Publisert: 29. mars, 2016 klokken 09:20
folkets bilder
Trolsk stemning

Trolsk stemning

Foto: Rune Andre Nilsen

Leder i fotballgruppa i Kjøpsnes idrettslag, Beathe Knutsen-Pedersen, forteller at oppslutningen aldri har vært større. Her blir det en dag med stor dugnad av fotballgruppa og foreldregruppa som blant annet sørger for kafé med diverse mat og drikke. Nå håper hun på mye god fotball, fin stemning og mye folk i Kjøpsviks storstue.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.