Et lite innslag med humørsprederne Kari Sørensen og Turid Sørdal.

Koselig pensjonisttreff på Skutvik.

Sist søndag hadde de tre pensjonistforeningene i Hamarøy fellesfest på Skutvik Gjestegård med Skutvik Pensjonistforening som vert. Og med god underholdning, med blant andre humørsprederne Kari og Turid.

Publisert
28. april, 2016 klokken 14:24

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Kjell Fredrksen Kjell Fredrksen
Publisert: 28. april, 2016 klokken 14:24
Oppdatert: 28. april, 2016 klokken 14:26
næringsliv
Steigen Vekst AS

Steigen Vekst AS

Vi gir mennesker muligheter og skaper verdier i lokalsamfunnet

Din bedrift her?Flere bedrifter

Rundt 70 personer møtte frem, og de så ut til å kose seg riktig så godt. Ivrige kokker fra Skutvik hadde laget småsteik med godt tilbehør, og gode kaker til kaffen. Praten gikk tett mellom tuggene, og gode klemmer ble jevnt fordelt.Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.