Krafttak mot kreft. Fra venstre; Anders, Amalie, Monica, Sigrid, Karina, Kristian, Viktoria, Ina, Tora, Line og Thomas (bak med briller) er noen av russen som kommer på døra og ber om et bidrag til en god sak.

Krafttak mot kreft

Årets bøsseaksjon til inntekt for kreftforeningen skjer tirsdag 8. mars. Da er det 25 Hamarøyruss som går fra dør til dør i Hamarøy og oppfordrer innbyggerne til å gi til en god sak.

Publisert
07. mars, 2016 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 07. mars, 2016 klokken 08:00
Oppdatert: 05. mars, 2016 klokken 08:16
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Sulten?

Ring 75 77 73 00 for bestilling av pizza, hamburger, biffsnadder og mer.

Din annonse her?Flere annonser

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I år går pengene til å hjelpe de som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av. Rundt 20 000 bøssebærere besøker norske husstander de to første ukene i mars. Mange av disse er russ.

–Vi har satt av tirsdag 8. mars og oppfordrer folk om å gi og ha kontanter når vi kommer på dørene, sier russen, ledet an av russepresident Monica Evjen Westermann.

– Har dere et økonomisk mål dere ønsker å nå?

–Tidligere har det ligget på rundt 50 000 kroner, men det er mange år siden, da det var enda flere russ. Vi håper å slå fjorårets sum og ønsker svært gjerne å nå 25 000 kroner. Vi oppfordrer også lokale bedrifter om å gi, forteller Westermann.

Det er også mulighet for å bidra via nettet.

–Vi har opprettet en egen facebookgruppe og her ligger det link til direkte betaling. Bruker du denne blir det registrert på Hamarøyrussen, noe vi setter stor pris på, sier gjengen, som etter årets kreftaksjon skal gjøre seg klare for årets russerevy i slutten av april.

Betalingslink: http://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/5-3633#.VtXeL5d4Ovs.facebook

 

 

x


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.