Her har Aase Refsnes og Asle Schrøder fått sjekken fra SpareBank 1 som gir prosjektet ”Lev i Steigen” 300.000 kroner de neste tre årene. Bak står bankens rådgivere Bodil Hansen (f.v.), John Åge Handberg, Bodil Steinbakk og Bjørg Olsen.

Lev i Steigen fikk 300.000

Onsdag denne uka fikk prosjektet ”Lev i Steigen” tildelt 300.000 kroner fra SpareBank 1 fondet under en seremoni i bankens lokaler i Leinesfjord, med hele formannskapet til stede.

Publisert
04. desember, 2015 klokken 21:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 04. desember, 2015 klokken 21:00
Oppdatert: 03. desember, 2015 klokken 14:09
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Sulten?

Ring 75 77 73 00 for bestilling av pizza, hamburger, biffsnadder og mer.

Din annonse her?Flere annonser

– Når vi deler ut gaver, så gjør vi det på vegne av våre største eiere, og det er kundene som eier 53 prosent av banken. I stedet for å dele ut utbytte til hver enkelt kunde, deler vi heller utbyttet til samfunnsnyttige formål, og vi kaller det samfunnsutbytte. Målet er å skape aktivitet og bolyst der folk bor, sa rådgiver Bodil Hansen før hun overrakte sjekken til ordfører Asle Schrøder og prosjektleder Aase Refsnes.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.