Robert (33) og Arne (72) Ellingsen i Ellingsen Maskin og Transport AS ser positivt på næringsutviklingen på Drag og satser på nybygg til et par millioner kroner. – Det her skal bli deilig, smiler Arne, som har holdt på i bransjen i en mannsalder

Millioninvesterer

Familiebedriften med far og sønn Arne (72) og Robert (33) Ellingsen i tospann har god tru på næringslivet på Drag og foretar millioninvestering i nybygg.

Publisert
26. november, 2015 klokken 22:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 26. november, 2015 klokken 22:00
Oppdatert: 26. november, 2015 klokken 13:43
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

For bedriften, som Roberts bestefar og Arnes far, han Johan Ellingsen grunnla i 1957 med Drag feltspatbrudd, holder fremdeles på med det samme som oppstarten for nærmere 60 år siden. Nemlig å transportere kvarts fra gruvene og til The Quartz Corp. I tillegg har det kommet flere oppdrag som sprenging og generelt grunnarbeid for både private aktører og for det øvrige næringslivet.

–Vi har vokst ut av garasjen, smiler Robert, som i 2010 etablerte Ellingsen Maskin og Transport AS. Da hadde far Arne holdt det gående siden 1985 med sitt enkeltmannsforetak. Og 72-åringen har ikke tenkt å gi seg med det første. Han spretter ut og inn av lastebilen som en ungfole, smiler og synes at det er artig med nybygget.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.