Overrasket, og håper på flere slike stevner. Stevneleder Terje Elveos (t.h.) og medarrangør Espen Danielsen, ble positivt overrasket over antall deltakere som tok turen til Steigen forrige helg. De satser på samme «trøkket» fremover.

Moderne vikinger på sletta

Femti fra fjern og nær konkurrerte i feltskyting på Saur, da Steigen pistolklubb nylig avholdt stevne.

Publisert
09. juni, 2016 klokken 11:45

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Karoline O.A Pettersen Karoline O.A Pettersen
Publisert: 09. juni, 2016 klokken 11:45
Oppdatert: 09. juni, 2016 klokken 11:43
næringsliv
Petas-Design

Petas-Design

Utvikling og utforming av reklame, markedsføring, profilering og visuell kommunikasjon innenfor trykte og digitale medier.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Stemningen var god blant de over femti pistol- og revolver entusiastene som fant veien til «Vikingfelten» på Saur. Der ble det konkurrert i militær-og revolverklasse lørdags formiddag, og «Holmgang» lørdags ettermiddag. Søndag var det grenene fin- og grovpistol. Noen av Nord-Norges beste skyttere møtte opp og Steigen pistolklubb opplevde en rekordstor deltagelse under årets arrangement.

- Det er nå hovedsaklig det sosiale vi kommer for, sier Roger Williams fra Bodø Sportskytterklubb,mens han tar seg en kopp kaffe i campingstolen, ved siden av kollega Håvard Hansen.

Les hele saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.