Firebarnsmor og bestemor til tre, Anita Pettersen fra Innhavet, kjemper en kamp for livet, etter at hun fikk diagnosen MS. – Jeg vil leve og kan ikke vente i flere år på at staten Norge kanskje kan hjelpe meg, sier hun og har bestilt reise og behandling i Mexico, her med sine tre barnebarn Thea, Filip og Tobias, som ønsker at bestemor skal bli frisk.

MS-syke Anita Pettersen betaler en halv million fra egen lomme

Til Mexico for å bli frisk

Firebarnsmor og bestemor Anita Pettersen (45) fra Innhavet kjemper en innbitt kamp mot tida. Med diagnosen MS har hun ingen tid å miste og er nå klar for å reise til Mexico for egen regning for å bli frisk.

Publisert
28. juni, 2015 klokken 11:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 28. juni, 2015 klokken 11:00
Oppdatert: 28. juni, 2015 klokken 10:19
næringsliv
Helse-torget Valberg

Helse-torget Valberg

Behandling, helsekost, foto og galleri.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Kostbar stamcellebehandling. Det har vist seg at stamcellebehandlingen stopper sykdommen, men denne behandlingen gis bare et fåtall i Norge og Pettersen har ikke tid til å vente i flere år.

- Å stå i den køen er ikke et alternativ, når jeg vet at sykdommen bare blir verre og verre og jeg kan til slutt havne i rullestol. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke «passer inn under kriteriene". Så hva gjør man da, spør hun.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.