Ved godt mot. Ny rådmann i Tysfjord Oddbjørn Nilsen og økonomileder Idar Kintel ser ikke mørkt på situasjonen, og er klare for et krevende økonomisk og administrativt arbeid i tida fremover.

Ny rådmann på plass

Nytilsatt rådmann i Tysfjord, Oddbjørn Nilsen (49) har sin tredje arbeidsuke i Kjøpsvik denne uka. Sammen med økonomileder Idar Kintel er han så vidt i gang med å forberede arbeidet, som vil bli tøft når ansatte og de folkevalgte er på plass igjen etter sommeren.

Publisert
03. august, 2015 klokken 14:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 03. august, 2015 klokken 14:00
Oppdatert: 03. august, 2015 klokken 14:01
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Middagsbuffét

Hver søndag kl. 13-18 har vi middagsbuffét til kr. 225,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

Og Nilsen er klar over at han kommer til en særdeles vanskelig omstilling og situasjon, men bedyrer at han er klar for utfordringene som venter. Og ikke minst ønsker han åpenhet omkring de utfordringene som må tas tak i i Tysfjord og vil ha klare linjer mellom administrasjon og det politiske.

Les mer i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.