Iver Haug fra Antra AS, som selger prepareringsmaskiner over hele Norge og står bak salget av tråkkemaskinen til Hamarøy, hadde tatt turen fra Lillestrøm for å gi opplæring til Sørulf-sjåførene. Her sammen med en av ildsjelene Truls Johnsen i Sørulf IL

Ny tråkkemaskin – endelig!

Den iherdige innsatsen til IL Sørulf for å skaffe ny tråkkemaskin har endelig gitt resultater. Nå er tråkkemaskinen til en verdi av 1,2 millioner på plass på Ulvsvågskaret, og før helga kan man nyte nypreparerte løyper.

Publisert
04. februar, 2016 klokken 22:30

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 04. februar, 2016 klokken 22:30
Oppdatert: 04. februar, 2016 klokken 19:43
næringsliv
Nettintro ANS

Nettintro ANS

Nettintro utvikler internettapplikasjoner, og vårt hovedprodukt er en publiseringsplattform for små og mellomstore nettsider.

Din bedrift her?Flere bedrifter

I midten av av november manglet IL Sørulf en halv million kroner for å gå til innkjøp av den topp moderne tråkkemaskinen, som har stått på vent i Tyskland. Men iherdig innsats og gode avtaler med lokalt næringsliv reddet kjøpet, forteller Truls Johnsen.

- Det er takket være Nord-Salten Kraft AS og Steffensen Maskin ved Bjørnar Steffensen i spissen at vi kunne gå til innkjøp.Nord-Salten Kraft har kjøpt seg inn med 15% eierandel av maskinen, for at de skal kunne disponere den hvis det trengs i forbindelse med feilsituasjoner på nettet. I tillegg har de donert en engangssum. Steffensen Maskin har både donert penger og forskuttert midler vi har fått tilsagn på. Flere bedrifter i og rundt Nord-Salten har også bidratt med pene summer, i tillegg til flere private donasjoner, sier Johnsen i IL Sørulf.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.