Den gamle og de nye eierne: Kjell-Arne Bredesen (fremst, i midten) har endelig fått solgt bensinstasjonen og jernvarehandelen på Drag, som han har drevet i 17 år. De nye eierne er f.v. Laila Åmodt Soleng, Rainer Soleng, Knut Jakobsen og Elisi Klingan.

Nye eiere tar over

Fredag 1. juli blir det nyåpning av butikken, som får navnet Drag Landhandel AS av de to parene som har kjøpt og overtatt forretningen til Kjell-Arne Bredesen. De gleder seg til nyåpning, og Bredesen ser frem til pensjonisttilværelsen.

Publisert
12. juni, 2016 klokken 18:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 12. juni, 2016 klokken 18:00
Oppdatert: 09. juni, 2016 klokken 13:57
næringsliv
Nordnorsk Ferdigplen A/s

Nordnorsk Ferdigplen A/s

Produserer ferdig plen for Nord-Norge

Din bedrift her?Flere bedrifter

Det er Laila Åmodt Soleng, Rainer Soleng, Knut Jakobsen og Elisi Klingan som har kjøpt forretningen. Den har blitt drevet som bensinstasjon og jernvarehandel de 17 årene Kjell-Arne Bredesen har vært eier og daglig leder. Nå skal han trekke seg tilbake og overlate butikken til yngre krefter, som røper at de har flere spennende planer i tida fremover.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.