Kvinnebedårere: «We love you all», forsikret Tom-Eirik Andreassen publikum før han og de tre andre kvinnebedårerne kneppet opp skjortebrystet og sang Westlifes «My love» med stor innlevelse. F.v. Eirik Stensland, Tom-Eirik Andreassen, Jan Ivar Jakobsen og Hans-Kristian Steinsvåg.

Rhythm´n Blues på Hamsunsenteret

Hadde taket vært lavere, rommet mer intimt og lokalet ligget i en dis av røyk, kunne konserten «R&B in the Tower» på Hamsunsenteret fredag 20. mai kanskje vært en nordlig bygdeversjon av en Rhythm ´n Blues-klubb i New York anno 50- tallet.

Publisert
27. mai, 2016 klokken 19:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Marie Bunes Marie Bunes
Publisert: 27. mai, 2016 klokken 19:00
Oppdatert: 26. mai, 2016 klokken 12:46
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Sulten?

Ring 75 77 73 00 for bestilling av pizza, hamburger, biffsnadder og mer.

Din annonse her?Flere annonser

Det var trøkk på scenen, sterke stemmer og det ble oppvist stor spille- og underholdningsglede. Mens de på scenen leverte en svært god konsert som definitivt rykket tak i dansefoten til noen og enhver, ble publikum sittende fromt på setene sine og ingen brøt ut i spontan dans (selv om de kanskje hadde lyst) under fengende låter som «Mr. Pitiful»  «Everybody needs somebody to love»  eller  «Mustang Sally».

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.