Området her byr på mange muligheter både til vanns, på land/ til fjells, sier programleder for 71º nord, Tom Stiansen sammen med Edmundas Cikas ( t.v.) utenfor Turistsenteret på Storjord.- TV teamet fra 71º nord er alltid velkommen hit på sin ferd fra Lindesnes til Nordkapp, sier Cikas – I fjor var vi her med TVNorges kjendisserie, sier Tom Stiansen.

Som å komme hjem

Det er veldig hyggelig å komme tilbake hit til Storjord, helt topp, - det er som å komme hjem, sier Tom Stiansen, programleder for den populære realityserien 71º nord.

 

Publisert
06. mai, 2016 klokken 21:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Åse Haraldsen Åse Haraldsen
Publisert: 06. mai, 2016 klokken 21:00
opplevelse

Vestfjordseilasen

Star Star Star Star Star

Norges nest største seilas, fra Nordskot i Steigen og tvers over Vestfjorden til Kabelvåg.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

–Det er femte gang vi er her i Tysfjord og gjør opptak nå. Vi var ikke her i fjor, men vi var her med TVNorges kjendisserie på høsten. Og vi kommer gjerne igjen! sier Tom Stiansen som har 10 års jubileum som programleder for 71º nord i år.

- Det er så mange muligheter her, mye en kan foreta seg som gir god utfordring for deltagerne. Her er fint å padle og fjellene omkring byr på flere alternativer så vi har gjort forskjellig i området her.

Les saken i papiravisa eller eAvis


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.