Drag IL har 98 givere som bidrar til at klubbkassa fylles opp av grasrotmidler fra Norsk Tipping. Med flotte og informativ nettside med informasjon om blant annet streaming av kamper, link til terminlista og en kalender for en enkel oversikt over hva som skjer, når de lett sitt publikum. Foto: Drag ILs nettside

Tysfjord troner på grasrotlista

Lag og foreninger i Hamarøy, Tysfjord, Steigen og Sørfold har mottatt vel 338 000 kroner fra Norsk Tippings grasrotandel de fire første månedene av 2016.

Publisert
22. mai, 2016 klokken 10:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 22. mai, 2016 klokken 10:00
Oppdatert: 22. mai, 2016 klokken 09:04
opplevelse

Vestfjordseilasen

Star Star Star Star Star

Norges nest største seilas, fra Nordskot i Steigen og tvers over Vestfjorden til Kabelvåg.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Og øverst på lista over dem som har mottatt mest, troner Drag Idrettslag i Tysfjord, som har mottatt 22 575 kroner fra sine grasrotgivere i løpet av de fire første månedene.

Og til tross for at kommunen har færrest grasrotmottakere, mottar de mest av alle kommunene og har totalt fått inn kr 126 081. Nummer to på lista av de som har fått mest i Nord Salten er Kjøpsnes IL med kr 18 329 og nummer tre i hele Nord Salten er Bjørkvik Aktivitet med kr 22 371.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.