VINNER. Klasse A ble vunnet av Lars Magne Andreassen (Samisk sjakkforening) foran Mikael Rølvåg (Narvik sjakklubb), begge med 4 poeng på 5 runder. Tredjeplass ble delt mellom Joachim Solberg (Sarpsborg sjakklubb) og Terje Lund (Levanger sjakklubb). Lund var ikke med på bildet. Begge hadde 3,5 poeng og samme kvalitet. Foto: Leif Inge Nilsen.

Vant Bodø Grand Prix

Lars Magne Andreassen fra Drag vant Bodø Grand Prix i sjakk sist helg.

38 deltakere deltok i turneringen, som ble arrangert på Thon Hotel Nordlys. Deltakerne kom fra så godt som hele Nord-Norge og det er andre gang denne sjakkdysten arrangeres i Bodø.

 

Publisert
13. november, 2015 klokken 14:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 13. november, 2015 klokken 14:00
Oppdatert: 13. november, 2015 klokken 09:12
opplevelse

Kystfolkets Helg

Star Star Star Star Star

Gjør dere klar for årets vakreste eventyr! 19-21. juli er det duket for Kystfolkets Helg i Helnessund.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

I løpet av helga ble 93 partier gjennomført. Hver deltaker spilte fem runder og det endte altså med seier for en fornøyd Lars Magne Andreassen. Nå vil han promotere sjakk på hjemmebane.

-Nå ligger det an til sjakkvelder og kurs på Drag. Vi vil vurdere faste spillekvelder utover vinteren. Meld dere på via facebook (SjakkDrag) eller kontakt meg, oppfordrer Andreassen.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.