Veldedighetskonsert med få tilhørere

Lørdag kveld inviterte et knippe av Hamarøys musikanter til jamsession i Hamsunsenterets kultursal. Inntekten av veldedighetskonserten gikk til det unge lokallaget Hamarøy Røde Kors og Kirkens Bymisjon i Bodø.

 

Publisert
26. november, 2015 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 26. november, 2015 klokken 08:00
Oppdatert: 25. november, 2015 klokken 15:03
næringsliv
Steigen Vekst AS

Steigen Vekst AS

Vi gir mennesker muligheter og skaper verdier i lokalsamfunnet

Din bedrift her?Flere bedrifter

Det ble en ordentlig god jamkveld med musikk fra fem ulike sjangre i en fin varieté, hvor man fikk en smak av både blues, jazz, gospel, klassisk og country.

Salen var pyntet med småbord med duk, levende lys og forfriskninger fra Kafé Knut, så alt lå til rette for en fin underholdende lørdagskveld.

Ekstra synd blir det da når Hamarøyfolk og andre glimrer med sitt fravær, på et slikt arrangement som så mange drar i gang for å få til, og til et så godt formål. Rundt femti personer møtte.

Var du ikke der men ønsker å gi? Hamarøy Røde Kors sin konto er 4509 33 08844


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.