Etablerte investeringsselskap. Formannskapet vedtok onsdag enstemmig å etablere Steigen Investeringsselskap AS som et 100 prosent kommunalt eid selskap som skal investere i nærings– og samfunnsutviklende aktiviteter i det som i dag er Steigen kommune. Selskapet skal i første omgang være eier av det eventuelle selskapet som skal bygge lakseslakteri på Storskjæret, og senere stå som utleier til Cermaq Norway AS. Her viser rådmann Torben Marstrand hvordan selskapsstrukturen er tenkt.

Vil bygge lakseslakteri på Storskjæret

Steigen kommune vedtok onsdag å bruke 36 mill kroner for å bygge lakseslakteri for Cermaq, for deretter å leie det ut til storkonsernet. Spørsmålet er hva Cermaq vil gjøre med dagens slakteri på Skutvik.

Les saken i papiravisa eller eAvis

 

Publisert
18. april, 2015 klokken 09:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 18. april, 2015 klokken 09:00
Oppdatert: 17. april, 2015 klokken 14:47
næringsliv
Lokalavisa NordSalten AS

Lokalavisa NordSalten AS

Lokalavis for Steigen, Tysfjord og Hamarøy.

Din bedrift her?Flere bedrifter


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

Rita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Ny veterinær i Steigen

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Karoline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

Foto: Karoline O.A Pettersen


Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Programmet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.