Trivelig olsokfeiring

Onsdag 29. juli ble Olsokdagen markert på Museum Nord på Korsnes, med grilling og trivelig sammenkomst, samt gudstjeneste i Korsnes kirke.

Les mer fra feiringa i papiravisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Fullsatt historisk seminar

Årets sagfjorddager ble usedvanlig vellykket og seminaret Den historiske reisen trakk over 300 deltakere!

- Jeg synes det var veldig bra og det viser at den nære historien man har rett utfor døra har et stort utviklingspotensiale, sa blant andre museumsrådgiver i Nordland fylkeskommune, Frode-Ketil Pettersen.

Verdig på Vollmoen

Kulturclass="ecxMsoNormal">Steigen Sagaspill feiret 30 år med en jubileumsforestilling som steigværingene kan være stolte av. Kjærlighetsdramaet om Signe og Hagbard ble levendegjort med flere gode rolletolkninger og en imponerende stab av statister, kor og orkester som satte rammene for en helhetlig sagaspillopplevelse, nærmest som en reise tilbake i tid.

Les hele saken i kommende fredags papiravis eller eAvis

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 03.08.2015 klokken 06:00. Neste oppdatering: 03.08.2015 klokken 07:00.

Parkeringsutfordringer i sentrum

På grunn av økt bygging i sentrum av Oppeid har det oppstått parkeringsproblemer. Det merker spesielt Bodil Antonsen, som i snart femten år har drevet kommunens eneste blomsterbutikk i sentrum av kommunesenteret i Hamarøy.

- Ikke kutt i framtida vår!

Linn Hilde Jacobsen synes Tysfjord er verdens vakreste plass, men mener kommunen kan gjøre betraktelig mer for å tiltrekke seg tilflyttere.

Lauras historie

Unike bilder gitt til Arkiv i Nordland setter nytt søkelys på Knut Hamsuns første store kjærlighet, handelsmannen Walsøes datter, Laura.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.