Nok er nok!

Aktuelt– Nok er nok. Det går ikke an å behandle oss slik med bare to måneders varsel. Vi må forlange status quo i alle fall til neste budsjettrunde, så får vi ta en skikkelig utredning av saken i mellomtiden.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

HIS - ikke bare en budsjettpost

Hamarøy Internasjonale senter (HIS) bidrar stort til både samfunns – og økonomiregnskapet i en liten utkantkommune som Hamarøy

Vil fjerne Helnessundruta

AktueltNordland fylkeskommune foreslo i dag å legge ned hurtigbåtruten mellom Bodø og Helnessund i Steigen, den såkalte Helnessundruta, fra 1. januar 2015 dersom det blir vedtatt av fylkestinget i desember.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 23.11.2014 klokken 22:00. Neste oppdatering: 23.11.2014 klokken 23:00.

Stort underskudd

PolitikkØkonomiKommunestyret i Tysfjord godkjente torsdag kommunens regnskap for 2013 med et samlet underskudd på vel 12,1 millioner kroner.

Første hytte solgt

NæringForrige onsdag ble den første hytta fra Naustvik Camping i Leinesfjord løftet på en lastebil og fraktet til sin nye grunnmur og tilholdssted Lund i Steigen.

Vedtok ekspropriasjon

PolitikkI medhold av plan– og bygningslovens paragraf 16-2 vedtok formannskapet i Hamarøy forrige onsdag i lukket møte å ekspropriere flere bygninger i Skutvik.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.