Brannmenn viktige førstehjelpere

HelseBrannmannskaper i Kjøpsvik har blitt kurset i å vurdere bevissthet, sjekke pust, sjekke oksygeninnhold i blodet, forebygge varmetap, gjennomføre livreddende førstehjelp og formidle trygghet. Brannmannskapene er en viktig medspiller for å gi livreddende og supplerende hjelp til ambulansetjenesten i kommunen.

Les saken i papiravisen eller e-avis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny veterinær i Steigen

AktueltRita Brendryen fra Folldal i Hedmark er tilsatt som veterinær i Steigen, og erstatter dermed David Norheim som har sluttet.
- Jeg har egentlig ventet i drøyt 14 år på at en av veterinærene på hjemplassen min skulle gi seg så jeg kunne få praktisere der, men de gir seg jo aldri. Men nå kan de bare ha det så godt, for nå er det for seint. Jeg har grodd fast i Nord-Norge etter å ha bodd her i åtte år, og har fått både midnattssola og mørketida inn i systemet mitt, smiler den nytilsatte veterinæren, som ble presentert for bønder i Steigen og Hamarøy sist helg.

Les mer i papirutgaven eller e-avis

Et nyttårsforsett utenom det vanlige

HelseKaroline Marie Kristensen (18) drømmer om å jobbe innenfor helsevesenet, slik at hun kan hjelpe andre. I februar har hun vært skadefri i ett år og hennes nyttårsforsett er å ”stay strong” og la være å skade seg selv.

Les saken i dagens papiravis eller e-avis

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 01.02.2015 klokken 22:00. Neste oppdatering: 01.02.2015 klokken 23:00.

Biskopen møtte de unge i Tysfjord

SkoleProgrammet var stramt da biskop Tor B. Jørgensen med følge startet visitasen i Tysfjord denne uka. I går kveld onsdag møtte han ungdommer i Kjøpsvik på ungdomsklubben og programmet fortsetter i helga.

Les mer om bispevisitasen i papirutgaven eller på e-avis.

Kommunens kriseteam

HelseDet kommunale kriseteamet i Hamarøy har hatt sitt første møte på nyåret. Nyvalgt leder er helseøster Aid Bredal Olsen, som sammen med resten av teamet står klare til å håndtere eventuelle kriser, for å bistå nødetatene og bidra til at de som er berørt av en krise, får den hjelpen de trenger.

Les mer i fredagens avis, i papirutgaven eller e-avis

Besøkte Knut Hamsun videregående

SkoleForrige fredag var 10. klassinger fra hele Nord-Salten på besøk på Knut Hamsun vgs. på Oppeid. Dette er et fast, årlig arrangement i forbindelse med at elevene snart skal søke om opptak på videregående.

Les mer i papirutgaven eller e-avis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.