Ungdommer på skogrydding

SkoleUngdom lærer skogsfaget med å utføre rydding langs fylkesvei 835 mellom Saursfjord og Furulund.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Må snu i ansettelsessak

PolitikkSteigen kommune må snu i en dispensasjonssak om ufaglærte i barnehager etter å ha konferert med Fylkesmannen i Nordland. Nå må stillingene lyses ut, og dersom det kommer kvalifiserte søkere kan det bli snakk om oppsigelser.

Første spadetak i Forsan

NæringMandag ettermiddag foretok ordfører Asle Schrøder det første symbolske spadetaket til Cermaq Norways settefiskanlegg i Forsan, og tirsdag startet gravemaskinene det ordentlige arbeidet. En stor dag både for Cermaq og Steigen kommune.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 23.09.2014 klokken 16:00. Neste oppdatering: 23.09.2014 klokken 17:00.

Hamsunsenteret

PolitikkHamarøys ordfører Rolf Steffensen kom i orienteringen til kommunestyret sist torsdag også inn på det arbeidet som er gjort mot Nordlandsmuseet og Nordland fylkeskommune angående driften av Hamsunsenteret, der de gamle avtalene er gått ut på dato.

Orientering om bemanningen

PolitikkOrdfører Rolf Steffensen startet kommunestyremøtet i Hamarøy sist torsdag med en grundig orientering om saker som er under utarbeidelse, både i kommunens administrasjon og politisk, i det første møtet etter ferien sist torsdag. Han kom da inn på den anstrengte personellsituasjonen på rådhuset i Hamarøy kommune den siste tiden.

Styremøte i Norsk Fyrhistorisk Forening på Flatøy fyr

DiverseI det strålende sensommerværet holdt Norsk Fyrhistorisk Forening (NFF) styremøte på Flatøy fyr etter invitasjon fra lederen i Venner av Flatøy fyr (VFF), Greta Sollie, som også er med i styret i NFF.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.