Orienterte om politireformen

I torsdagens kommunestyremøte i Tysfjord ble representantene orientert om den kommende politireformen av lensmannen i Tysfjord Egil Sletteng, som også er stasjonssjef ved Narvik politikammer.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Natalias valg

AktueltHun reiste til Lesvos i Hellas som frivillig for å hjelpe båtflyktninger.

«Hva er det jeg begir meg ut på?», undrer Natalia Hartwig der hun sitter i et fly mange tusen fot over bakken. Mange land skal ligge mellom henne og samboeren Søren, som er hjemme i det røde huset på Ness i Hamarøy sammen med barna deres på 4, 8 og 9 år.

 

Nok en eventyrer til Steigen

ReiselivFor kort tid siden kjøpte nok en eventyrer ei egen øy i Steigen. Randi Skaug, kanskje mest kjent for å ha padlet Nord–Norge på langs i NRK-programmet ”Sakteruta”, kjøpte Naustholmen i Steigen og ble dermed nabo til Børge Ousland.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 26.11.2015 klokken 04:00. Neste oppdatering: 26.11.2015 klokken 05:00.

Skoledag som dresskledd diplomat

SkoleForrige tirsdag var det duket for møte i FNs Sikkerhetsråd på Hamarøy. Elever ved Knut Hamsun videregående skole bekledde rollene som diplomater fra 15 land, og en hel skoledag var avsatt til å diskutere situasjonen i Syria og kampen mot IS.

Steigenpanterne

SkoleÅttende klasse ved Steigenskolen i Leinesfjord hadde ikke like stor suksess i årets First Lego League som i fjor, men hadde uansett et viktig budskap med sin ide om en pantemaskin for plastavfall.

«Ministerstrøket» rogn levert

NæringDen aller første lakserogna, produsertav AquaGen ved Nordnorsk Stamfisk(NST) i Steigen, ble levert til Smolten AS på Innhavet nylig.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.