Cermaq skriver historie

NæringArbeidene med å bygge Norges første fullskala AquaDome – en lukket oppdrettsmerd – er i full gang på Storskjæret i Steigen, men foreløpig er det bare fundamentet som er på plass.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

PPT på plass i Steigen

Endelig er PP-tjenesten på plass ved lokalkontoret i Steigen etter at Nils Gjerde gikk av for et par år siden,  May Britt Jansen (45) er nå ansatt i Fauske kommune. Saltdal, Beiarn, Sørfold og Steigen har inngått en samarbeidsavtale med Fauske kommune som er vertskommune for pp-tjenesten.

Hva skjer med Langsteinen?

DiverseDet er nå en god stund siden Langsteinen i Steigen ble truffet av en av Mestas kantslåttmaskiner og brakk i tre deler. Men hva skjer med den?

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 23.08.2014 klokken 01:00. Neste oppdatering: 23.08.2014 klokken 02:00.

Fysiogym åpner i Allhuset

DiverseSist uke åpnet Torgeir Nilsen dørene til det nye treningslokalet til Fysiogym i Allhuset

Gleder seg til skolestart

SkoleSjelden har vel staben ved Knut Hamsun videregående skole i Steigen gledet seg mer til skolestarten kommende mandag enn i år da de starter med nye lokaler og nytt teknisk utstyr i Allhuset i Leinesfjord.

Skolestart

SkoleMandag starter undervisningen ved ti skoler i Nord-Salten, og da er det totalt 697 elever som skal møte. Av disse møter 57 for aller første gang.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.