Får ikke åpne

class="Standard">De fire ansatte ved Bognes Veikro fortviler. De har alle papirer i orden, men mangler serveringsbevilgning fra Tysfjord kommune.

- De sier de vil diskutere saken ved neste kommunestyremøte som er 18. juni, men da er deler av turistsesongen på hell, opplyser daglig leder Gediminas Paulauskas, som har vært i dialog med Ante Eriksen ved Tysfjord kommune.

Les saken i papriavisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Hamarøy Røde Kors aksjonerte

Det ble en flott oppstart og godt oppmøte på Hamarøy Røde Kors sin første aksjon 9.mai. Innsamling til jordskjelvrammede i Nepal, 150 års markering av Røde Kors i Norge og verving av nye medlemmer stod på agendaen.

- Vi har startet tre forskjellige råd i Hamarøy Røde Kors. Det er Hjelpekorpset, Omsorg og Ungdom. Det vil selvfølgelig ta litt tid å bygge opp disse, men vi planlegger å være aktive på alle tre områder. Vi håper folk skal se at vi er her, og håper folk vil støtte oss i det arbeidet vi gjør. Jeg er kjempefornøyd med både oppmøte og givervilje i dag, så det har vært en god første aksjon for oss, sier lokallagslederen.

Minnemedaljer og markeringer

Frigjøringsjubileét 8. mai ble markert med en rekke flotte arrangementer i Nord-Salten. både i Steigen, Hamarøy og Tysfjord. Blant annet ble det delt ut minnemedaljer i Hamarøy og Tysfjord. Vårt bilde her viser lokalhistoriker Ernst Skogvold, som hadde mye å berette under 70-årsmarkeringen på Norcems klubbhus i Kjøpsvik.

Les om arrangementene i papiravisa eller eAvis

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 23.05.2015 klokken 00:00. Neste oppdatering: 23.05.2015 klokken 01:00.

- Jeg fikk sjokk

SkoleDet sier leder for foreldreutvalget (FAU) ved Steigenskolen Leinesfjord, Ove Strand om sitt første møte med skolegården. Nå bretter FAU selv opp ermene og går i gang med det som egentlig burde vært et kommunalt tiltak.

- Det er leit at dette ikke har blitt prioritert fra kommunens side, for dette ser mer ut som et anleggsområde enn en skolegård, sier Strand.

– Vi får lov å etablere skole!

AktueltUtdanningsdirektoratet har omgjort tidligere vedtak og tillater at Hamarøy Montessoriskole etableres. Det kan skje allerede fra høsten 2015, men mest sannsynlig fra 2016.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Milla og sjamanismen -

class="Standard">Med respekt for naturen og at alt liv er hellig

Mange møtte opp og samlet seg rundt bålet da Milla ( Milrid ) Fjellheim Bakken inviterte til seremoni sist mandag på Grinsosen ved Ulvsvåg. Både deltagerne og Milla var spente på hvordan den sjamanistiske sammenkomsten skulle gå. - Ja, jeg er spent, sier Milla. - Det er jo første gang jeg inviterer til seremoni på hjemstedet mitt. En seremoni som på alle måter ble vellykket både når det gjaldt været, oppmøtet, stemningen og den gode energien fra seremonileder.

Les saken i papiravisa eller eAVis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.