Ny festival i Hamarøy

Foreningen Balansefestival ved Kaja Irene Mathisen ønsker å arrangere friluftsfestival for ungdom og unge voksne på Nes i Hamarøy til sommeren. Målet er å skape en arena der både uerfarne og erfarne friluftslivutøvere møtes og utfordrer seg selv i møte med naturen, klatreveggen, yogamatten og på slackline.

Hamarøy kommune støtter ideen med ti tusen kroner.

Les mer i papiravisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Kjemper for friluftsbarnehagen

SkoleFolket på Skutvik ruster hele kommunen og alle politikerne til kamp for å bevare både skole og friluftsbarnehage i bygda. 7. mai blir en skjebnedag i Hamarøy kommunestyremøte, der saken trolig blir avgjort.

Velforeningen sender nå ut flygeblader til alle Postens husstander på strekningen Ulvsvåg-Skutvik og ber om å bli hørt i skolesaken, som hele bygda nå kjemper for. De går for 1.til 4. klasse ved Skutvik skole og friluftsbarnehage der den er i dag.

- Dette alternativet vil ikke koste mer enn hva samlokalisering vil gjøre. Dette er det beste alternativet for våre barn og for hele kommunen, skriver velforeningen.

Søndag 26.april, kl 19.30 inviterer foreldreutvalget (FAU) til foreldremøte og folkemøte på skolen. Torsdag 30.april vil det bli servert fiskesuppe i Skutvik barnehage til alle som vil være med i kampen om en folkerik kommune.

– Suppen er allerede finansiert av det lokale næringslivet. Det vil bli taler, live musikk og i regi av Skutvik Velforening vil det bli laget en liten film om kampen vår. Her er alles mulighet for å bli

hørt i denne viktige saken. Filmen vil bli lagt ut på nett for offentligheten senest 4 mai, slik at den kan være med å påvirke politikerne i denne saken. Bidra gjerne med ideer, taler, musikk, kaker, eller la deg bli intervjuet på film. Lurer du på noe, ta kontakt med leder i Skutvik velforening, Alfred Liabäck :

alfred@liaback.com. Vi må samle oss og vise at vi står sammen, - for barna, - for barnehagene, for skolene og for vekst og utvikling i Hamarøy, skriver velforeningen, som har krutt og kraft igjen til å kjempe til siste slutt.

Fra gallerieier i København til prest i Hamarøy

Hun er «mangfoldig» som vi sier, Jette Bock fra Danmark. Fra og jobbe med rusmisbrukere til å være gallerieier midt i København, er ikke veien så lang til prestegjerning i Hamarøy.

Les om Jette i morgendagens papiravis eller eAvis

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 28.04.2015 klokken 16:00. Neste oppdatering: 28.04.2015 klokken 17:00.

Hær e vi, nu kjør vi!

KulturLattermusklene fikk trimmet seg da russen tok oss med på parodiske eventyr under årets russerevy i Hamarøy. 


Maija tar over etter Marit

NæringNy kjøpmadam på Tranøy. Så er det klart. Tranøyværing og trebarnsmor Maija Hansen (32) tar over som driver av Tranøy Nærbutikk. Går alt som planlagt blir det nyåpning 22. mai.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Elevmusikal i Kjøpsvik

KulturMandag 20. april står elevene i 1.-6. klasse ved Kjøpsik skole klare til å fremføre musikalen "Jakten på selvtilliten" i skolens aula. Gjennom skuespill og sang vil publikum bli med på en historie om Jens som har mistet selvtilliten.

 


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.