Fortsetter med skolekjøringa

NæringDe ti bussjåførene i Hamarøy og Tysfjord vest er svært godt fornøyde med at Cominor skal fortsette med skolekjøringa i nærmere tre år til. Det ble feiret med kake og kaffe sist onsdag, sammen med adm. dir Hege Pedersen og hennes stab, som tok turen over fjorden for å markere starten på det nye anbudet.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Vil ha byggefelt i Mohågen

AktueltDe er unge, de er mange, de er investeringsvillige og de vil satse i hjemkommunen. Men fortgangen med reguleringsarbeidet til boligtomter går for tregt, mener de unge voksne på Drag. Nylig inviterte de ordfører Tor Asgeir Johansen til et møte og ba om fortgang for å få opp minst 15 nye privatboliger.

 

Takknemlig for muligheten

SkoleFem lærerstudenter er nettopp ferdig med sin første praksis. De studerer fra Steigen, og er nettopp ferdig med årets praksis også her. Kristin Nicolaisen (25), og Ida Barsch (20), er begge takknemlige for at denne muligheten finnes.

I år hoppet en gjeng på fem steigenværinger på et desentralisert studieløp; fleksibel lærerutdanning. Via Universitetet i Nordland, men fra Steigen, skal disse fem over et løp på fire eller fem år, alt etter hvilken grad de ønsker, nå bli utdannet lærere.

Les saken i papiravisa eller eAvis

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 31.03.2015 klokken 08:00. Neste oppdatering: 31.03.2015 klokken 09:00.

Renate skaffet penger til kreftsaken

AktueltFor ikke lenge siden mistet Renate Westermann fra Kjøpsvik to besteforeldre i kreft. Under "Vinterlyd" i Tromsø ønsket hun å bidra litt ekstra til bekjempelsen av sykdommen som har rammet familien så hardt.

- Jeg synes Kreftforeningen gjør en veldig god jobb, og derfor ønsket jeg å gjøre noe, forteller hun. Det resulterte i 10 000 kroner fra Sparebank1 Nord-Norge.

Les om saken i papiravisa eller eAvis.

Lot seg imponere

NæringAps nestleder Helga Pedersen fikk et innblikk i investeringene som gjøres på Innhavet, da hun besøkte Smolten og Innhavet Transport. Smolten har investert i rundt 80 millioner kroner de siste årene og mer skal det bli. Innhavet Transport har investert i nytt verkstedbygg, leilighetskompleks og nå forretningsbygg i sentrum. Og Helga Pedersen lot seg immponere.

Les mer i papiravisa eller eAvis

Dyster og dramatisk kommuneøkonomi i Tysfjord og Steigen

Økonomi- Det har  aldri vært en verre situasjon i Tysfjord kommune, sa rådmann Konrad da han sist mandag orientrte formannskapet om den økonomiske tilstanden i kommunen. Det var ikke stort bedre i Steigen. 
- Det er ganske dramatisk at kommunen har et så stort underskudd, sa rådmann Torben Marstrand til sitt formannskap.

Les mer i ukens avis, entenn i papiravisa eller eAvis


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.