Vedtok fase to

PolitikkKommunestyret i Steigen vedtok torsdag enstemmig å gjennomføre fase to av stedsutviklingsplanen for Leinesfjord, og dermed garantere for vel to millioner kroner som er kommunens andel av finansieringen.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Jubileumsfest på fyret

KulturReiselivI går torsdag startet feiringen av Tranøy Fyr. Til stede var selveste kystdirektør Kirsti Slotvik, som sammen med både Kystverket, Kystmuseet, Fylkesmann og den siste fyrvokteren, ikke fikk fullrost dagens vertskap nok.
- Uten et vertskap som dette vil aldri fyret ha kunnet fremstå slik det gjør i dag, mener Stolsvik.

Første samiske veiskilt i Hamarøy

AktueltSist onsdag ble en historisk dag da fylkesmannen i Nordland, Hill-Martha Solberg, avduket det aller første samiske veiskiltet i Hamarøy kommune.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 01.09.2014 klokken 13:00. Neste oppdatering: 01.09.2014 klokken 14:00.

Renee tar over på Ulvsvåg

NæringKjøpsvik-jenta Renee Sabine Pedersen, bosatt på Ulvsvåg, tar over etter Trine Olvik, som har valgt og ikke fortsette driftsavtalen ved Ulvsvåg Gjestgiveri.

Planlegger motbakkeløp og sykkelritt

SportSkigruppa i Steigen Sportsklubb har beveget seg fra vinteridrett til sommeraktiviteter, for nå planlegges det motbakkeløp og Nord-Saltens første sykkelritt (?).

OBS! OBS! Soppsankere i Nord-Salten!

AktueltJeg fikk nylig inn hvit fluesopp, en sopp som er dødelig giftig. Siden jeg selv er soppkontrollør, synes jeg det er på sin plass å advare soppsankere i Nord-Salten.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.