Stamfiskanlegget i rute – 10 nye arbeidsplasser

NæringArbeidet med Nord-Norsk Stamfisk's  toppmoderne anlegg i Bogsjyen på Nesslandet går etter planen. Den svære bygningen som skal inneholde stamfiskanlegget, reiser nå seg fra grunnnivå, og det kommer til å bli det mest moderne i sitt slag i landet. Bildet viser en del av bygget pr dags dato. Her blir det arbeidsplass for 10 personer.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Operakonsert i Leiranger kirke

KulturTorsdag 17. juli på seinkvelden møttes rundt hundre mennesker i Leiranger kirke i det vakre kveldslyset for å lytte til opera-arier, minstrels, norske sanger, kirkelige sanger og en amerikansk sangsyklus. Konserten ble holdt etter et initiativ fra Leiranger menighetsråd.

Havfiskekonkurranse- og festival på Korsnes

Diverse– Nå må folk våkne! Det sier primus motor Øyvind Johansen på Storjord og ber folk om å komme seg ut fra solsteiken på verandaen og til Storjord/Korsnes neste helg, 25.-27.juli. Da blir det ramsalte dager i Tysfjord-bygdene, som arrangerer en lenge etterlengtet havfiskefestival.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste uke



Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 31.07.2014 klokken 03:00. Neste oppdatering: 31.07.2014 klokken 04:00.

Nesten katastrofe

NæringBonde Nils Barsch i Bø på Engeløy er hardt rammet av tørken. Han regner med å måtte begynne på vinterfôret .

Kystfolkets helg en ny suksess

Diverse- Tallene er ikke helt klare enda, men vi er godt fornøyd med resultatet etter årets helg, forteller Truls Theting som er med i styringsgruppa for Kystfolkets helg.

Vaffelmestere og kysthistorie på Nordskot

DiversePå Feskbruké på Nordskot har du mulighet til å treffe på to unge, drevne karer mellom 18.00 og 20.00, hver dag i juli. De to brødrene disker opp med vafler og annet godt, og tar sommerjobben med et smil.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.