Feiende flotte feiere

NæringSå er det på han igjen før fyringssesongen. De feiende flotte feierne i Nord-Salten, Gunnar Pettersen og Kristian Strand, er i gang med å sjekke om pipa er klar for en ny sesong med fyring før vinteren setter inn.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Omgjorde vedtak

PolitikkFormannskapet i Steigen omgjorde tirsdag sitt vedtak om å gi dispensasjon fra opplæringsloven til to barnehageansatte slik at de kunne fungere som pedagogiske ledere ut barnehageåret. Samtidig utsatte de saken i påvente av at de to stillingene blir utlyst.

Tysfjord til Narvik?

PolitikkPå oppdrag fra Ofoten Regionråd har Telemarkforskning utredet konsekvensene av ulike alternativer for endringer i kommunestrukturen i Ofoten. Rapporten foreligger nå og kan blant annet lastes ned på Tysfjord kommunes nettsider.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 02.10.2014 klokken 06:00. Neste oppdatering: 02.10.2014 klokken 07:00.

Formidabel harejakt på Hulløya

SportSist helg møtte elleve unge jegere til harejakt på nydelige Hulløya i Tysfjord. Det ble en uforglemmelig helg for mange.

Reviderte vedtekter

PolitikkKommunestyret i Tysfjord vedtok torsdag med 9 mot 6 stemmer en endring av vedtektene for Stetindhallen Tysfjord KF. Mindretallet stemte på et forslag fra Lars Filip Paulsen (Felleslista) og Monica Jensen (Tysfjord bygdeliste) om ikke å endre forskriftene i det hele tatt.

Ungdommer på skogrydding

SkoleUngdom lærer skogsfaget med å utføre rydding langs fylkesvei 835 mellom Saursfjord og Furulund.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.