Aqua Gen AS utlyser: Driftsoperatører Steigen. Søknadsfrist 03.11.2014. Se stillingsannonse

Cermaq blir solgt

NæringAktueltNærings- og fiskeridepartementet har i dag 20.10.14 akseptert å selge statens aksjer i Cermaq til japanske Mitsubishi Corporation.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny runde i Linna?

NæringEtter at selskapet Sibelco Nordic nylig vendte tommelen ned for klebersteinsdrift i Linnajavri i Hamarøy, må Statsskog forsøke å finne ny samarbeidspartner til storprosjektet. Landsdelens eget selskap, Leonard Nilsen &Sønner AS (LNS), er en aktuell kandidat.

Vedtok helse- og omsorgsplan

PolitikkHelseFormannskapet i Steigen vedtok onsdag enstemmig å sende forslaget til Helse- og omsorgsplan 2020 ut på høring. Planen danner grunnlag for alle tjenester innen helse og omsorg fram mot 2020.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 20.10.2014 klokken 23:00. Neste oppdatering: 21.10.2014 klokken 00:00.

Endelig ungdomsklubb!

DiverseEtter måneder og år med venting og hard jobbing var endelig dørene åpne for ungdommene i den nyrestaurerte ungdomsklubben på Oppeid. Tirsdag klippet kultur- og næringssjef Hilde Fredheim over snora og kunne erklære klubben for åpnet.

Torsdagsklubben på Skagstad

Hver torsdag hele året utenom i skoleferiene driver Eva Hanssen og Ketil Erdal torsdagsklubben på Skagstad. Det er et aktiviseringstilbud for eldre mennesker fra Leinesfjord og nordover som har behov å komme ut for å treffe folk - og ta del i et sosialt fellesskap. De fleste bor heime, og noen få på institusjon.

Árran vil merke kutt

ØkonomiÁrran Lulesamisk senter på Drag får midler direkte på statsbudsjettet, men direktør Lars Magne Andreassen tror de vil merke budsjettkuttene indirekte gjennom kutt fra Tysfjord kommune, Nordland fylkeskommune og Sametinget.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.