Hamarøy Vekst AS utlyser: Ledig 100% stilling som arbeidsleder/miljøarbeider. Søknadsfrist 31.10.2014. Se stillingsannonse

Fred Eliassen er vraket fra toppen

PolitikkVaraordfører Fred Eliassen er vraket fra førsteplassen på Steigen Arbeiderpartis liste til neste kommunevalg. Det betyr at han ikke lenger er partiets ordførerkandidat.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Ny leder på Steigen Vekst

NæringFra nyttår overtar Bente Ludvigsen (47) lederansvaret for Steigen Vekst AS på Furulund, og Arild Breive går over i pensjonistenes rekker.

Marita kom til finalen

NæringMarita Helskog er i finalen og skal sammen med fire andre bønder kjempe om den endelige tittelen som Årets unge bonde på messa Bedre Landbruk i Lillestrøm 8. november. Prisen deles ut av landbruksminister Sylvi Listhaug, som også leder juryen som tar den endelige beslutningen.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 31.10.2014 klokken 07:00. Neste oppdatering: 31.10.2014 klokken 08:00.

Cermaq blir solgt

NæringAktueltNærings- og fiskeridepartementet har i dag 20.10.14 akseptert å selge statens aksjer i Cermaq til japanske Mitsubishi Corporation.

Ivrige elever på "Newtonrommet"

SkoleBygging av biler, beregning av kjørelengder og programmering av bilene for kjøring.  Dette var det elever på 5. og 6. trinn ved Kjøpsvik skole fikk bryne seg på her forleden da Anders Øgsnes, lærer ved Newtonrommet i Narvik, besøkte skolen.

Interpellasjon om Cermaq

PolitikkNæringMarius Meisfjord Jøsevold (SV) leverte en interpellasjon til fylkestinget som het: Nei til salg av Cermaq.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.