Minneverdig om Jack

KulturKjell Andreassen fra Kjøpsvik og Frode Edvardsen fra Sørkil kan se tilbake på mange år på artistscenen sammen med Jack Berntsen.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Må tørre å si nei!

Å sette tydelige grenser og tørre å si "NEI" var noe av det som ble øvd på da elevrådet arrangerte selvforsvarskurs i Hamarøyhallen 28. januar.

Nye arbeidsplasser på Storjord

Eli Østensen har etablert Regnskap Nord på Stordjord i Tysfjord.

- Jeg liker utfordringer og gleden av å kunne skape arbeidsplasser betyr mye for meg, sier Eli Østensen fra Fauske, daglig leder for Regnskap Nord med nyetablert filial på Storjord, hvor to nye arbeidsplasser nå er en realitet.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 14.02.2016 klokken 06:00. Neste oppdatering: 14.02.2016 klokken 07:00.

På vegen igjen

Åge Paulsen (72) gir seg ikke så lett. I fjor skadet hand skulderen sin og måtte gi seg med Fiskebilen, som han i mange år har kjørt rundt i Salten med, og forsynt folk med fisk i alle varianter.

Ny tråkkemaskin – endelig!

Aktueltclass="western">Den iherdige innsatsen til IL Sørulf for å skaffe ny tråkkemaskin har endelig gitt resultater. Nå er tråkkemaskinen til en verdi av 1,2 millioner på plass på Ulvsvågskaret, og før helga kan man nyte nypreparerte løyper.

Får skryt for maten

Kokkene ved Prestegårdstunet i Kjøpsvik lager tradisjonsrik mat av rene råstoffer og får gode tilbakemeldinger.

 


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.