Turlaget 25 år

Nord-Salten Turlag inviterte til familiedag på Ulvsvågskaret sist søndag. Det var på dagen 25 år etter at turlaget ble stiftet i 1990.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Utbygging av fiberkabelnettet i Kjøpsvik

I disse dager er Innhavet transport i sving med å legge rør og søketråd til fiberkabel til bedrifter og private kunder i Kjøpsvik.

Utspørring i Radio Nord–Salten

PolitikkI løpet av de kommende ukene vil Radio Nord–Salten foreta en utspørring av de politiske partiene i Nord–Salten basert på deres programmer.

 

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 29.08.2015 klokken 05:00. Neste oppdatering: 29.08.2015 klokken 06:00.

Full skolebuss fra Nordbygda

Hele 17 elever er med skolebussen fra ytterst på Tranøy og inn til Oppeid. Det er lenge siden det var så mange skolelever fra Nordbygda!

Unge svømmetalenter fra Drag

SportNordland svømmekrets arrangerer årlig en oppstartsleir for unge svømmere, hvor blant andre Drag svømmeklubb var representert med to svømmere.

Fokus på Steigenmodellen

SkoleMandag denne uka var fylkesrådsleder Thomas Nordvoll(Ap) på en kortvisitt i Steigen der det var fokus på Steigenmodellen i videregående skole. Han besøkte blant annet Slip1 i Helnessund og tok en prat med to lærlinger.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.