Avtale om Tranøy havn

PolitikkFormannskapet i Hamarøy fulgte enstemmig rådmannens innstilling om å inngå avtale mellom Hamarøy kommune og Tranøy båt og velforening (TBV). Nå ber de rådmannen om å gå i dialog med TBV med sikte på å ferdigstille et utkast til samarbeidsavtale for drift og vedlikehold av Tranøy havn.

Hamarøy kommune vil utrede saken nærmere internt og gjøre en kalkulasjon på rimelig tilskudd til større vedlikeholdsutgifter. Ordfører Rolf Steffensen (Ap) mente de private på Tranøy som ser etter, steller og sikrer anleggene i havna – som faktisk er kommunal eiendom, på frivillig basis, burde hatt diplom for sitt arbeid.

Les mer i papiravisa eller eAvis

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Velger oppdrettsnæringa

SkoleMattias Albrikt Bårnes (20) og Hege Samuelsen (26) har hatt sin læretid som røkter og kontorfag hos oppdrettsbedriften Cermaq Norway AS i Steigen. De er strålende fornøyde med valg av yrke og arbeidsplass. 1. mars går søknadsfristen for videregående skole ut. I år er Cermaq med som en av flere lærebedrifter i Steigenmodellen, hvor unge kan ta fagbrev som ansatt i en bedrift.
Les mer i papiravisa eller eAvis.

Marit gir seg

NæringMarit Gjølgali i Tranøy Nærbutikk vurderer å gi seg som kjøpmann på Tranøy. Hun har søkt jobb i Hamarøy kommune. Butikken på Tranøy går dermed en usikker fremtid i møte. Les saken i dagens papiravis eller eAvis.

Svar til nå: 0

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 06.03.2015 klokken 22:00. Neste oppdatering: 06.03.2015 klokken 23:00.

Fra Oppeid til Liverpool

SkoleErlend Bredal Olsen (21) og Kristoffer Haukås (20) fra Hamarøy har valgt The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) som sin skole.  Den anerkjente Paul McCartney-skolen rommer mange drømmer og håp for fremtida. Møt guttene i morgendagens papiravis eller eAvis.

Valg på nytt menighetsråd

KulturTil høsten velges, på lik linje med kommunevalget, også et nytt menighets- og fellesråd. Sist uke møttes medlemmene i Hamarøy og de oppfordrer nå alle sambygdinger om å komme med forslag på kandidater til høstens valg.

 

 

Nytt friluftkart

ReiselivNytt friluftskart for Salten skal utgis rundt St.Hans tider, hvis det planlagte tidskjemaet holder. Sist onsdag var engasjerte personer fra Hamarøy kommune sammen med Bjørn Godal fra Salten Friluftsråd samlet på Hamarøy Hotell for å revidere og fornye informasjonen fra det forrige kartet, som ble utgitt i 2004.

Les mer i papiravisa eller i eAvis

 


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.