Suksess for motbakkeløpet på Finnøy

SportVærgudene var på arrangørenes side lørdag 12. juli da Motbakkeløpet på Håkonhals, Finnøy ble arrangert for første gang. Men underveis i løypa ble det varmt for løperne på grunn av stillestående luft, - da ble det tross alt bedre å komme på toppen der det var et lite vinddrag.

Se flere bildegallerier. Send oss dine bilder til bilder@nord-salten.no!


Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Fantastisk sommer, fantastisk strand!

DiverseSjelden har vi hatt en slik sommerjuli som i år. Den høye temperaturen har gjort at folk har dratt "mann av huse" for å besøke badestrender. Brennviksanden sør i Steigen er en av de mest besøkte, og stranda har vel knapt hatt så mange besøkende på en gang.

Mesta politianmeldt

KulturEtter at en underentreprenør av Mesta veltet den såkalte langsteigen på Engeløya under kantslått i juni, har nå fylkeskultursjefen levert inn politianmeldelse.

Hvordan foretrekker du å lese lokalavisa?

Papiravis
Nettbrett
E-avis
Mobiltelefon

Tidligere meningsmålinger

Mest likte bilder siste ukeVærvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Sist oppdatert: 24.07.2014 klokken 12:00. Neste oppdatering: 24.07.2014 klokken 13:00.

–Tidenes beste turistsesong!

ReiselivDet sier Rita Christensen ved Hamarøy Fiskecamp. Og det sier litt etter mer enn tjue års drift av den populære campingplassen på Presteid.

Gründerdag i Helnessund

NæringTilflyttingsprosjektet Lev-på-Leines ønsker å gi tilbakeflyttere og allerede bosatte i Steigen med omland større forutsetninger for å etablere sin egen arbeidsplass. Derfor arrangerer de gründerdag i Helnessund fredag 18. juni i forbindelse med Kystfolkets helg.

Og så kom regnet!

NæringEndelig kom det kjærkomne regnet som bøndene har ventet på i lang tid. Etter 23 dager uten regn og svært varmt, er det nå avsvidd gress og umåtelig tørt i marka. Men onsdag og torsdag kom det regn i Nord-Salten. Det var blant andre gårdbruker Peder Eilif Horn svært glad for.


Neste side


Share

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.