Reiseliv i Hamsuns Rike legges ned

AktueltÅrsmøte i RHR har bestemt å legge ned destinasjonsselskapet, som Hamarøy kommune har deltatt i siden 2009.

Nå oppfordres reiselivsbedriftene til å bli en del av det nye Salten-reiselivet og tegne medlemskap i Visit Bodø.

- Alle barn har rett til å bli hørt

AktueltDet var en engasjert gjeng 4.- 7. klassinger på Oppeid som tok imot barneombud Anne Lindboe under hennes turnè i Nordland.

Nye eiere tar over

AktueltFredag 1. juli blir det nyåpning av butikken, som får navnet Drag Landhandel AS av de to parene som har kjøpt og overtatt forretningen til Kjell-Arne Bredesen. De gleder seg til nyåpning, og Bredesen ser frem til pensjonisttilværelsen.

Grønt skifte i industrien

AktueltFor første gang er tørket fiskeslam utnyttet som brensel i industrien. Testen ved Norcems fabrikk i Kjøpsvik viser at fiskeslam kan utnyttes som energiressurs fremfor å ende i sjøen.

Stor stas med pol

AktueltTorsdag ble det skrevet historie i Steigen – og i Nord-Salten. Da åpnet nemlig Vinmonopolet sitt utsalg i Leinesfjord. Men det er først på lørdag at den offisielle markeringen av nyetableringen finner sted, med polferd, taler og gratis leskedrikk.

 

Ferieklubb i Steigen

AktueltLavterskeltilbud til barn og unge i Steigen

Steigen Frivilligsentral, Strandmoa gård, Vårres unga – vårres framtid, og Steigen kommune ved barne- og ungdomsarbeider Camilla Andersen tilbyr nå gratis fem dagers ferie- og fritidsklubb fra 20. til 24. juni for barn og unge mellom 10 og 18 år.

Fullbooket hotell tømt for gjester

AktueltHotellstreiken rammer hardt

Lørdag tas tredje gruppe av hotellansatte ut i den opptrappende hotellstreiken. Seks av dem som har holdt på i snart to uker, er på Hamarøy Hotell, som nå har tømt et fullt hotell, og må bare se på at både hotellgjester, ansatte og administrasjon blir stillbilder i en konflikt hvor ingen vil begynne samtale med hverandre.

Nybutikken åpnet

AktueltTorsdag 21. april var det storstilt åpning av den nye Spar-butikken på Oppeid.

Polet i Leinesfjord åpner 2. juni

AktueltMen det hadde ikke skjedd om ikke Atle Gundersen hadde tatt tak i saken, både som privatperson og som disponent i COOP Steigen.

Krafttak mot kreft

AktueltÅrets bøsseaksjon til inntekt for kreftforeningen skjer tirsdag 8. mars. Da er det 25 Hamarøyruss som går fra dør til dør i Hamarøy og oppfordrer innbyggerne til å gi til en god sak.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.