Vidar Ryel

Aktivitetsdager på Finnøy

Tradisjonelt har det blitt arrangert fiskefestival og martnan på Finnøy andre helga i juli. I år har blant annet grendelaget og andre aktører utvidet programmet med tilbud gjennom hele uka.

Publisert
29. juni, 2010 klokken 21:56

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 29. juni, 2010 klokken 21:56
artikkel

Vidar Ryel vil holde et tegnekurs for barn og ungdom på grendehuset. Ryel, som flyttet til bygda for noen år siden og som overtok gammelbutikken på Klingenberg har tidligere jobbet i reklamebransjen i Oslo og arbeider både med maleri, collage og foto.
- Vi prøver å se om det er interesse for tilbudet, og dersom det viser seg å slå an er det noe som kan utvikles videre som et tilbud utover vinteren for de unge på Finnøy og Innhavet. Men først starter vi med de grunnleggende prinsippene, forteller Ryel.
Han var i sin tid med i pantomimegruppe i Oslo og har i tillegg til tegning også vært aktiv i revymiljø tidligere.
- For meg har det vært naturlig å holde på med tegning og kanskje finnes det flere naturtalenter som har lyst til å videreutvikle sitt talent. Ei gruppe på 10-15 stykker er ok og så får vi se om tilbudet kan videreutvikles etterhvert. Det blir en kombinasjon av tegning og pantomime, sier Tromsøgutten.
Kurset er gratis men det anbefales at deltakerne tar med papir og blyant selv. Og de voksne må pent holde seg til kaffekoppen.
- Ja, dette er eksklusivt for barn og unge, så denne dagen kan de voksne få seg en kopp kaffe i ro og mak mens de unge holder på i sin tegneverden, smiler Ryel.

I tillegg til tegnekafé blir det mulighet for å bli med på både båtturer og gåturer,judotrening og ridning. Og selvfølgelig vil det bli både fiskefestival og martna`n.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Aktivitetsdager på Finnøy" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.