Mushtaq Mirzad, Mojtaba Rajabi, Aziz Mahmoodi, Hamid Mehri, Ramazan Hussaini og Ali Karam Afzali bærer nå hver sin eksklusive buttons med ”Årets frivillige, Hamsundagene 2010” på. Sist fredag inviterte Hamsunsenteret og Hamsunstiftelsen til frivilligfest på Hamsunsenteret. 45 personer i absolutt alle aldre hygget seg med god mat, sang og mimring. Hamsunstiftelsen, som er arrangør av Hamsundagene, besluttet at de også i år ville kåre ”Årets frivillige”. Konkurransen om den gjeve tittelen var hard, men gruppen med de seks ungdommer fra Hamarøy internasjonale senter utpekte seg klart. Både i forkant, under og etter Hamsundagene sto de på med rigging, transport, sjauing, vakthold og blide fjes. Guttene fra HIS vakte positiv oppmerksomhet, der de i sine orange frivillig-skjorter var til stede ved nesten alle arrangementene. I fjor var det Terje Halmøy som ble kåret til ”Årets frivillige” for sin ekstraordinære innsats. Halmøy, som er ansatt på HIS, var både inspirator og arbeidsleder for de seks guttene under Hamsundagene i år. Hamsundagene setter stor pris på samarbeidet med Hamarøy internasjonale senter.

Årets frivillige under Hamsundagene

Seks ivrige ungdommer fra Hamarøy internasjonale senter er kåret til "Årets frivillige" under Hamsundagene 2010.

Publisert
11. desember, 2010 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 11. desember, 2010 klokken 08:00
Oppdatert: 09. desember, 2010 klokken 14:35
folkets bilder
Eventyrskogen

Eventyrskogen

Foto: Mona Andersen

 

Sist fredag inviterte Hamsunsenteret og Hamsunstiftelsen til frivilligfest på Hamsunsenteret. 45 personer i absolutt alle aldre hygget seg med god mat, sang og mimring.

Hamsunstiftelsen, som er arrangør av Hamsundagene, besluttet at de også i år ville kåre "Årets frivillige". Konkurransen om den gjeve tittelen var hard, men gruppen med de seks ungdommer fra Hamarøy internasjonale senter utpekte seg klart. Både i forkant, under og etter Hamsundagene sto de på med rigging, transport, sjauing, vakthold og blide fjes. Guttene fra HIS vakte positiv oppmerksomhet, der de i sine orange frivillig-skjorter var til stede ved nesten alle arrangementene.

I fjor var det Terje Halmøy som ble kåret til "Årets frivillige" for sin ekstraordinære innsats. Halmøy, som er ansatt på HIS, var både inspirator og arbeidsleder for de seks guttene under Hamsundagene i år.

Hamsundagene setter stor pris på samarbeidet med Hamarøy internasjonale senter.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Årets frivillige under Hamsundagene" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.