Erling Urheim inviterer med på inspirasjonsseminar i Musken.

Inspirasjonsseminar i Musken

Erling Urheim inviterer folk med grundertanker om å bli med på workshop i Musken andre helga i januar. Målet er å samle felles krefter for å utvikle ulike næringer i Musken/Hellmoområdet.

Publisert
31. desember, 2010 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 31. desember, 2010 klokken 08:00
Oppdatert: 26. desember, 2010 klokken 13:33
opplevelse

Vestfjordseilasen

Star Star Star Star Star

Norges nest største seilas, fra Nordskot i Steigen og tvers over Vestfjorden til Kabelvåg.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Målgruppen er de som har tanker og ønsker om å etablere seg i Musken, det være innen samisk reiseliv, opplevelses- og verdibaserte næringer, helse og alternativ behandling.
- Helga er først og fremst ment for å samle folk og se hva vi kan få til videre. Gründere som ønsker å etablere virksomhet og er i forskjellige faser av etableringen kan dra veksler på hverandre og kanskje kan vi etablere en stiftelse som jobber videre med arbeidet mer konkret, sier Urheim.

Han håper helga vil gi inspirasjon for enkeltpersoner til å forsette å utvikle tankene om bedriftsetablering og også mulighet for å danne et nettverk og en enhet for næringsutvikling i Hellemofjorden.

- Det er viktig at vi kommer sammen, gir hverandre motivasjon og inspirasjon til å komme videre i etableringsfasen, mener Urheim.
Tidspunktet er lagt til helga 14. til 16. januar ved Musken skole. Deler av programmet er skissert, men det er enda tid for å komme med innspill om innholdet på workshopen.
- Fredagskvelden blir det samisk mat med sosialt samvær og lørdag tar vi for oss utfordringer innen samisk gründervirksomhet i Hellemofjorden og inndeling i gruppearbeid. Forhåpentligvis klarer vi å danne en næringsstiftelse som er motor/drivkraft for innovasjon og næringsutvikling i Musken.

Det er satt en grense på minimum 10 personer og maksimum 20 personer for at workshopen skal kunne gjennomføres og Urheim ønsker tilbakemelding fra mulige interesserte så snart som mulig. Han kan nås på telefon 918 55181.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Inspirasjonsseminar i Musken" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.