Ønsker årbokstoff

Den nye redaktøren til Årbok for Steigen, Lindis Sloan (35), ønsker stoff til årets årbok.

Publisert
24. juni, 2009 klokken 17:23

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 24. juni, 2009 klokken 17:23
artikkel

- Jeg trenger masse stoff innen 15. august, så det haster. Og alt har interesse, særlig gamle bilder, og gjerne med en liten historie på slep, sier den nybakte redaktøren.

Lindis Sloan og familien (mann og to barn) flyttet til Steigen i 2003. Hun er født i Bergen, men har bodd blant annet på Fauske og i Bodø før hun endte opp på Nordskot. Hun arbeider som rådgiver ved KUN senter for kunnskap og likestinning i Nordfold.
Det var en forespørsel fra ”gammelredaktør” Inge Albriktesen som gjorde utslaget. Lindis kunne ikke si nei til et slikt tilbud. Interessert i Steigens historie som hun er, ikke minst etter å ha lest seg opp på tidligere årbøker.
- Vi burde ha gitt en bunke med årbøker til alle som flytter til Steigen. Det ville vært en fin gest fra kommunen, men også en genuin anledning til å få folk interessert i kommunens rike historie; en guide til Steigen. Akkurat slik jeg ble det, sier Lindis som også minner om at et evigvarende medlemskap i Steigen historielag kun koster 100 kroner.
- Mitt største problem i forhold til redaktørjobben er at jeg kjenner så få folk i Steigen. Jeg har imidlertid en svært lav terskel, så folk må ikke være redde for å ta kontakt. Jeg garanterer at jeg skal ta vel imot alle som kommer til meg med årbokstoff. Og alt er av interesse, sier årbokredaktøren. 


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Ønsker årbokstoff" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.