Julepenger fra banken

DiverseFredag før jul delte banksjef i Sparebank1 avdeling Hamarøy, Ann-Aashild Hansen ut julepenger til lag og foreninger i Hamarøy og Tysfjord. 70 000 kroner fant veien til små og store prosjekt.

Sparebanken delte ut gaver i Steigen

DiverseMandag før jul delte Sparebank 1 Nord-Norge ut midler fra sitt gavefond til tre av de seks søkerne i Steigen. I alt er det delt ut 2,3 millioner til allmennyttige formål i Salten. Og 85 000 kroner av disse millionene kom til Steigen

Vil visualisere Langsteinen

DiverseRiksantikvaren har bevilget et tilskudd på 100.000 kroner til et forprosjekt for å synliggjøre Langsteinen i Steigen.

Rom for flere frivillige

DiverseNylig arrangerte Steigen Frivilligsentral og Folkehelsekoordinatoren i Steigen et seminar på Båtbua i Nordfold. Der var det nettopp frivillighet som var tema.

24 luker med magisk lyd

DiverseBeate Heide på Sortland har nettopp gitt ut en lydadventkalender på lulesamisk. En fortelling for hver dag i ventetida før jul, med fokus på de nære og gode ting.

Hedret ansatte

DiverseOrdfører Rolf Steffensen delte ut blomster og en sjekk på 2.500 kroner til tre av kommunens ansatte under torsdagens kommunestyremøte på Oppeid.

Inviterer på gratis julemiddag

DiverseRita og Hans Petter Christensen i Hamarøy har sammen med gode venner bestemt seg for å invitere til gratis julebord for eldre og ensomme. Det skjer i kroa på fiskecampingen på Presteid.

Fire nye boliger på Leines

DiverseFire nye boliger vil om ikke så alt for lenge være klare til innflytting like ved hurtigbåtkaia i Helnessund.

Vil ha felles FIG til Innhavet

PolitikkDiverseSivilforsvarsinspektør Jarlh Walin konkluderer i sin rapport med at FIG Steigen og FIG Hamarøy kan slås sammen og lokaliseres til Innhavet, gjerne samlokalisert i et fellesskap med nødetatene.

Hamarøys styggeste veikryss?

DiverseDet undres flere over, når de passerer Hamsuns egen heimbygd Hamsund. Nå ber beboere, hyttefolk og engasjerte sambygdinger om at kommunen tar et aktivt grep som forurensningsmyndighet.


Neste side

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.