Komitéen er snart klare for jubileumsfeiring. Fv. Peggy Øvervoll, Inger Åmo, Marit Meltzer, Eirik Gulliksen, Kurt Solstrøm og Edd-Geir Eriksen står på for å legge alt til rette for enda en aktivitetsmarknad på Drag 23. juni. (Mette Seljenes, Ingar Kuoljok, Henry Ellingsen og Andrine er også med i komitéen men var ikke tilstede da bildet ble tatt.)

Drag Aktivitetsmarknad feirer 5 års jubileum

I år er det duket for en liten jubileumsfest for marknaden, når den arrangeres for femte år på rad. Og som tidligere er hovedarenaen for arrangementet i og rundt skoleområdet på Drag.

Publisert
21. mai, 2012 klokken 13:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 21. mai, 2012 klokken 13:00
Oppdatert: 21. mai, 2012 klokken 07:28
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

Marknaden fokuserer også i år på aktiviteter og har et bredt tilbud til hele familien.

- Det nye i år vil være blant annet lengre rideturer med Nord-Salten Hesteklubb lørdag. Disse må forhåndbestilles, opplyser Peggy Øvervoll.

Hun har sammen med resten av komitégjengen satt sammen et rikholdig program og satser nå også på å tilby egen workshop fredag kveld.

- Ingar Kuoljok vil servere god mat i lavoen fredag kveld og det vil være en egen workshop med hvordan lære seg å joike. Senere blir det sommerkonsert inne i parken rundt bålet med grilling og musikk med Johannes Formanovski, forteller Øvervoll.

Dans ute

Lørdag 23. juni åpner marknaden kl 10 med ulike boder, servering og aktiviteter. Harstad Events vil også i år stille med ulikt aktivitetsutstyr og det blir også mulighet for helikoptertur over Tysfjord.

-Siden det er 5- års jubileum så vil vi i år arrangere utefest med musikk av Espen Askeladd og grillservering ute på området. I samfunnshuset kan det bli begrenset med plass, så derfor ønsker vi å ha det ute slik at vi har plass til alle som vil komme. Og blir det dårlig vær settes det opp store telt og tar folk med varme klær så vil ikke det sette noen stopper for feiringa, smiler Marit Meltzer.

Lag og foreninger, oppfordres til å arrangere egne tilbud, gjerne i løpet av uken.

- Målet er å bygge opp marknaden til å bli til ei hel uke og til det trengs det også drahjelp fra lag og foreninger, som ser et potensial i å være med å utvikle aktivitetsdager, sier Edd-Geir Eriksen.

Stor frivillighet

Komitéen er svært takknemlige over alle de frivillige som stiller opp og håper også på god oppslutning i år.

- Hadde det ikke vært for alle de frivillige ville det ikke blitt noen marknad, så en kjempestor takk til dere, sier Meltzer.

Og som en ekstra piff til de frivillige blir det i år trekning av storslåtte premier, med blant annet weekend for to på hotell, billetter til Parkenfestivalen, middag for to, frisørtime og spa pluss mye mer.

Og kanskje skulle komiteen også ha en liten piff? For det legges ned mye arbeid i planleggingen og gjennomføringen av dagen.

- Ja det er mange timer av fritida som går med til planleggingen og mye skal på plass før området åpnes kl 10 den 23. juni. Men vi jobber for å få til en trivelig møteplass og opplevelser for både lokalbefolkninga  her på Drag og resten av Nord-Salten-området, smiler den glade gjengen, som ønsker velkommen til marknad på Drag den 23. juni.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Drag Aktivitetsmarknad feirer 5 års jubileum" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.