Styret i Bogen kultursenter består av fra venstre Morgan Nygård, Arthur Pettersen, Solbjørg Jakobsen, Solveig W. Hansen og Rose-Mari Moen (leder).

Folkemøte på Bogen Kultursenter

MANDAG 11. juni kl. 19.30 blir det folkemøte på Bogen Kultursenter. Dette blir det første allmøte etter at Bogen Kultursenter nylig er blitt formelle eiere av den nedlagte skolen i Bogen.
- Vi håper riktig mange møter opp, sier leder for Bogen Kultursenter, Rose-Mari Moen.

Publisert
09. juni, 2012 klokken 16:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Rose-Mari Moen Rose-Mari Moen
Publisert: 09. juni, 2012 klokken 16:00
folkets bilder
Trolsk

Trolsk

Trolsk på skogsveien mellom Hersethskogen og Hamsunsenteret. Foto: Siv Idunnsdatter Skoglund

Det er nylig avholdt årsmøte, og mange spennende ideer om mulige aktiviteter framover ble drøftet; ulike aktiviteter for barn og unge, sykkelturisme med sykkelutleie, vandrerhjem, kulturinnslag som revy og konserter, filmklubb og bingo. Styret har søkt om midler til ulike tiltak, både fra kommunens kultur- og næringsfond og fra Nordland Fylkes prosjekt «Kvinnemillionen».

Bogen Kultursenter har også planer å bli en flerkulturell samhandlingsplass for folk i alle aldersgrupper, med håndarbeidsaktiviter, fysisk og psykisk helse, treningsaktiviter,  matkultur med fokus på  lokalprodusert mat og og mat fra andre kulturer m.m. Ellers er behov for å fortsette med dugnadsarbeid både innendørs og utendørs, og flere har heldigvis allerede gitt signaler om at de ønsker å stille opp.

I tillegg til at det daglig har vært møter og treningsaktiviteter på Kultursenteret, har det også siste året vært arrangert lørdagskafeer og markeder, og det har gått meget godt. Det viser en netto på nesten 40.000 kroner. Men nå er altså tiden inne for å planlegge nye aktiviteter, og styret ser fram til endelig å komme skikkelig igang.

Lørdag 16. juni kl. 12.00 – 15.00 blir det forøvrig tradisjonell lørdagskafe med rømmegrøt, vafler.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Folkemøte på Bogen Kultursenter" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.