Janne Viktil fra Frosta gir foredrag om samiske helbredelsesmetoder og tar imot private konsultasjoner under årets mart`n på Drag. Foto: Dag Nordtømme.

Healing, bål- og rockekonsert under årets Drags mart

Årets aktivitetsmarknad på Drag, som foregår lørdag 20.juni, tilbyr i år foredrag og konsultasjoner med mediumet Janne Viktil fra Trøndelag og konsert med rockebandet Pushwagon. For å nevne noe.

Publisert
16. juni, 2014 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 16. juni, 2014 klokken 08:00
Oppdatert: 16. juni, 2014 klokken 08:28
næringsliv
Petas-Design

Petas-Design

Utvikling og utforming av reklame, markedsføring, profilering og visuell kommunikasjon innenfor trykte og digitale medier.

Din bedrift her?Flere bedrifter

Allerede fredag ettermiddag kan interesserte bli bedre kjent med mediumet Janne Viktil, opprinnelig fra Troms, nå bosatt på Frosta i Trøndelag. Hun vil holde et foredrag på Árran, om samiske helbredelsesmetoder, kanalisering, healing og kommunikasjon. Samisk læsing er hennes spesialitet som hun bruker i sin healergjerning.

– Janne tar også imot konsultasjoner fredag på timebestilling og lørdag har hun egen stand med drop-in timer, forteller Bente Amundsen, styremedlem i Drag Aktivitetsmarknad.

Viktil er kjent for å fjerne betennelser og blokkeringer i kroppens energibaner og ser hvor smerten sitter. Hendene brukes til å lokalisere hvor på kroppen energistrømmen har stoppet opp.

Konserter og aktiviteter

Fredag kveld blir det bålkonsert i parken med visesanger Kim Lie fra Bodø, mens det hele uka blir mulighet for ridning med Stall Eivik samt at det lørdag blir salg fra ulike boder og aktiviteter. Det blir eget moteshow med hele Tysfjords Erlend Elias lørdag. Helse og velvære får også fokus, med mulighet for drop-in timer både for kopping og akupunktur med Anita Nergård, make-up og frisørtimer og selvfølgelig opptreden med elever i kulturskolen, samt servering av god mat.

– Lørdag kveld blir det fest med rockebandet fra Bodø, Pushwagon og konserter med Ronja Larsen og Tommy Hansen, så vi håper at mange finner veien hjem denne helga og ønsker alle i hele Nord-Salten velkommen til trivelige aktivitetsdager på Drag, sier Amundsen.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Healing, bål- og rockekonsert under årets Drags mart" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.