Her har ordfører Rolf Steffensen delt ut blomster og gavesjekk til Anna Birgitte Willumsen, Roy Kristoffersen og Jill Steffensen.

Hedret ansatte

Ordfører Rolf Steffensen delte ut blomster og en sjekk på 2.500 kroner til tre av kommunens ansatte under torsdagens kommunestyremøte på Oppeid.

Publisert
13. desember, 2014 klokken 09:02

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 13. desember, 2014 klokken 09:02
opplevelse

Kystfolkets Helg

Star Star Star Star Star

Gjør dere klar for årets vakreste eventyr! 19-21. juli er det duket for Kystfolkets Helg i Helnessund.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

De tre er:

Jill Steffensen som har 26 års tjeneste i kommunen. Hun er i dag barnehageassistent ved Ulvsvåg oppvekstsenter, men startet som kontorassistent i Hamarøy kommune allerede i 1982. Jill har senere jobbet på sosialkontoret, og i flere av kommunens barnehager. Hun beskrives av de ansatte som en hyggelig kollega med godt humør, gjør en god jobb, er handlekraftig og strukturert, og veldig god til å holde orden på ting. Det fremheves også at hun er verneombud.

Anna Birgitte Willumsen har vært 25 år i kommunens tjeneste som sykepleier i hjemmebasert omsorg. Anna Birgitte er en Tysfjæring som jobber i Hamarøy, og hun beskrives som en god og grundig sykepleier med godt humør, en lett tone og prateglad.

Roy Kristoffersen har totalt 27 års tjeneste i kommunen og arbeider i dag som fagarbeider ved Teknisk enhet. Han begynte som vaktmester ved hybelhusanlegget på slutten av 1980-tallet, og har senere jobbet ved sykehjemmet, og etter hvert også ved helse– og sosialsenteret. Som driftsoperatør gikk han inn i lederteamet ved pleie– og omsorgssektoren, og etter hvert over til teknisk etat. I dag fungerer han som formann for uteseksjonen. Han beskrives som en solid, dyktig og likandes kar som kan prate med alle, faglig dyktig med god kompetanse.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Hedret ansatte" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.