Bente Melby Ness fra Reiseliv i Hamsuns Rike ønsker seg “actionbilder” fra naturen. her sammen med fotograf og journalist Karoline O. A. Pettersen.

Ønsker seg blinkskudd

Kommunene og Reiseliv i Hamsuns Rike ønsker seg blinkskudd fra Steigen, Hamarøy og Tysfjord.  De beste bildene premieres!

Publisert
09. august, 2012 klokken 20:30

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Børge Strandskog
lokalavisa@nord-salten.no
Publisert: 09. august, 2012 klokken 20:30
opplevelse

Istoppen i Helldalen

Star Star Star Star Star

Klatringen går bratt oppover og merkingen er tidvis dårlig. Helldalisen virker utilnærmelig der isbeen storslått ruver i 1351 meters høyde.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Det er prosjektet "På tur i Hamsuns rike" som trenger nye gode bilder til markedsføring av naturopplevelser i Hamsuns rike. Dermed inviterer samarbeidspartnerne Reiseliv i Hamsuns Rike og Salten Friluftsråd til en fotokonkurranse som vil gå frem til 30. september.

-Det vi er ute etter, er "levende" bilder som viser mennesker i aktivitet  i naturen, altså ikke vanlige naturbilder. Vi ønsker oss bilder av barn, ungdom og familier i aktivitet ute i naturen, der det spesielt skal fokuseres på merkede fotturer, toppturer og fiske, sier leder i Reiseliv i Hamsuns Rike, Bente Ness.

Bildene som sendes inn skal kunne brukes av Reiseliv i Hamsuns Rike, av kommunene Steigen, Hamarøy, Tysfjord og Sørfold, av Salten Friluftsråd og av Bedriftsnettverk Hamsuns Rike i deres markedsføring av regionen.

En jury bestående av en representant fra friluftslinja ved Knut Hamsun vgs, en representant fra Reiseliv i Hamsuns Rike, Trond Loge fra Salten Frilufstråd og fotograf og journalist Karoline O. A. Pettersen, vil gå igjennom alle innsendte bilder og velge seg en vinner, som premieres med en overnatting og/eller opplevelse i området.

De som ønsker å delta i konkurransen, kan sende sine bilder til Lokalavisa (fotokonkurranse@nord-salten.no).  På lokalavisa nettside vil innsendt foto bli publisert mer eller mindre fortløpende.

-Det  må være foto av god teknisk kvalitet, som finnes i så høy oppløsning at de kan brukes i store formater. Det må ikke være dato eller lignende på bildet, og man bør avstå fra å behandle bildene i særlig grad, presiserer Bente Melby Ness.  Hun understreker at alt av foto som kommer til anvendelse i markedsføring selvfølgelig vil bli kreditert fotografen.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Ønsker seg blinkskudd" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.