F.v. bak tre av damene i Quiltekraft, Renate Langvand, Beathe Tennes og Elsa Nesset. Foran Ann Katrin Sætrevik fra Engan i Sørfold.

Stoffavhengig

Forrige helg var 53 damer - fra Trondheim i sør til Andenes i nord - samlet på Hamarøy Hotell.  Anledningen var «quilte-treff i Hamsuns rike» som ble arrangert for fjerde gang.

Publisert
24. april, 2013 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Børge Strandskog
lokalavisa@nord-salten.no
Publisert: 24. april, 2013 klokken 08:00
næringsliv

Bak evenementet står 4 engasjerte ildsjeler, Renate Langvand, Elsa Nesset, Mary Astrid Hilling og Beathe Tennes. Siden de alle arbeidet på Nord-Salten Kraft på Ulvsvåg da initiativet til treffet ble tatt, omtaler de seg gjerne som «Quiltekraft»!

Quilting, eller lappeteknikk som det også kalles, er en stadig mer populær syssel.

-Jeg har holdt på med dette i 11 år. Elsa omtrent like lenge. Så fikk vi etterhvert de andre to med, dermed ble det quiltekraft og ideen om et eget treff i Nord-Salten, forteller Renate Langvand.

Og på treffet på Innhavet var det også egen butikk representert, Polar Quilt, fra Bodø.  Og det forteller litt om dimensjonen på det hele når det i løpet av de få dagene treffet varte, ble omsatt for omlag 70.000 kroner.  - Ja, vi er helt stoffavhengige, fastslo en av  quilterne som bidro til den imponerende omsetningen.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Stoffavhengig" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.