Åpner sansehagen

Etter mange års arbeid er det nå klart for åpning av sansehagen ved Hamarøy bygdeheim på Oppeid. Det er Frivilligsentralen og Bygdeheimsforeningen Optimisten som har gleden av å invitere til åpningen søndag 25. august kl. 1630.

Publisert
23. august, 2013 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 23. august, 2013 klokken 08:00
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

– Vi er inne i innspurten av arbeidet, med mange løse tråder, men har flere trofaste frivillige støttespillere til å hjelpe oss. Det hele er litt kaotisk før åpningen, men med god hjelp kommer vi i mål, sier leder i Frivilligsentralen, Lars Arild Johansen.

Det blir åpent hus for frivillige hjelpere, ansatte, entreprenører og leverandører, beboere ved alle institusjonsplassene og deres pårørende og ellers andre som ønsker å delta i åpningen.

– Vi ønsker spesielt å trekke frem den utrolige innsatsen til Optimisten som lager kaffe til dugnadene, servering på høyde med en barnedåp, samt alt de har bidratt med som gjør det mulig å fullføre arbeidet. Gaver og utstyr til utsmykking og nytte har vi fått, både fra private, og fra lag og foreninger. Dette viser at engasjementet er stort, og mange følger spent med i arbeidet, forteller Johansen, som byr på musikk, servering og snorklipping søndag 25. august.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Åpner sansehagen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.