Mental Helse ønsker flere medlemmer. Fv. Gerd Inger Øksnes, Bente Haukås, Andrine Øvervoll Eike, Vanja Skogvoll, Torill Heimdal og Marit Vardehaug. Ikke tilstede: Reidar Hansen og Vivi Rødseth.

Mental Helse går i bresjen for interkommunalt samarbeid.

Tysfjord, Steigen og Hamarøy har slått seg sammen og dannet et interimsstyre for et felles Mental Helse lokallag i regionen.

Publisert
30. september, 2008 klokken 20:19

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 30. september, 2008 klokken 20:19
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Kakebuffét

Hver lørdag kl. 10-16 har vi kakebuffét til kr. 85,-. Velkommen!

Din annonse her?Flere annonser

- Først og fremst skal vi arrangere Verdensdagen for Psykisk Helse lørdag 11. oktober, men vi har også planlagt aktiviteter utover vinteren med blant annet medlemsmøte og julebord, sier den nyvalgte lederen, Torill Heimdal. Sammen med seg i styret har hun Reidar Hansen fra Drag, Vanja Skogvoll fra Tysfjord kommune, Gerd Inger Øksnes fra Skutvik, Vivi Rødseth fra Leinesfjord og Marit Vardehaug fra Steigen kommune.

Verdensdagen for psykisk helse er en internasjonal dag som markeres 10. oktober, og i Norge markeres den også ukene før og etter 10. oktober. Årets tema er ”Livet går opp og ned – snakk om det” Verdensdagen har som mål å øke folks robusthet gjennom økt åpenhet og kunnskap om psykisk helse. Alle opplever vi opp- og nedturer i livet. En god samtale eller felles opplevelse med andre kan gjøre forskjell på en ellers tung dag.  Gjennom egne og felles nettverk håper det nye styret på å nå ut til mange i Nord-Salten som kan tenke seg å være medlem.

- Vi ønsker selvsagt flere medlemmer, jo flere vi er på laget jo mer får vi til, sier Torill Heimdal.

 

Arrangementet 11. oktober er et samarbeid mellom Tysfjord, Hamarøy og Steigen kommuner, Mental Helse og SANKS (Samisk nasjonalt kompetanse senter), og finner sted på Finnøy Gamle Skole, Hamarøy. Her blir det både natursti, plantefarging, bekymringsbål, hesteridning og bålkos i lavvoen. I tillegg til gode samtaler ved ”utestasjonene” er det også mulighet for en kaffeprat i gammelstua på tunet. Arrangementet er åpent fra kl 12.


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Mental Helse går i bresjen for interkommunalt samarbeid." på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.