1. Det ene behandlingsrommet har en heldekt vegg med utsikt fra Liland. – Naturen er viktig for meg personlig og jeg bruker den i selv i egen terapi, sier fysioterapeut Kristin Høivaag, som nå åpner privatpraksis på Oppeid.

Privat fysioterapitilbud

Mangeårig fysioterapeut i Hamarøy, Kristin Høivaag åpner dørene til sin privatpraksis i det tidligere galleribygget på Oppeid.

Publisert
09. juni, 2013 klokken 12:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 09. juni, 2013 klokken 12:00
Oppdatert: 07. juni, 2013 klokken 15:45
artikkel

Høivaag har kjøpt bygget fra Martin Pedersen. Dermed har de tidligere gallerilokalene fått nytt liv og nå blir det fysioterapi og trening som de flotte lokalene skal huse. Høivaag er klar allerede førstkommende mandag.

– Jeg har jobbet med planene siden i fjor sommer og er glad for endelig å være i mål, sier Høivaag.

Hun har jobbet som fysioterapeut i Hamarøy kommune i ti år og som privatpraktiserende i åtte år. Nå flytter hun inn i eget hus, som er mye romsligere enn på helsesenteret. Bygget på rundt 185 kvadratmeter gir god plass for både gruppetrening og individuell behandling.

-Jeg har to grupperom og to behandlingsrom og er godt fornøyd med lokalene, sier hun.

Bør gå via lege

I første omgang vil hun holde åpent fire dager i uka, men fra skolestart i august blir det åpent alle hverdager fra mandag til fredag. Og selv om hun er privatpraktiserende oppfordrer hun folk om først å konsultere lege.

– Det er alltid greit å ha konsultert en lege i forkant, mener Høivaag, som med nylig avlagt eksamen i medisinsk akupunktur tilbyr akupunktur i tillegg til fysioterapi.

Kjøp og tilpasning av bygget har vært en lang og noe kostbar prosess.

– Jeg ser på det som en langsiktig investering og har allerede fått gode tilbakemeldinger fra folk som har vært spente på hva bygget ville bli brukt til. Det er også gode parkeringsforhold, noe som betyr mye, sier Høivaag, som mandag holder åpent hus.

Sitat: ”Fra gallerilokaler til fysioterapi”

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Privat fysioterapitilbud" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.