Vil ut. Ann Jorun Winther forteller beboer Levie Farstadvold at snart kan hun ta med rullatoren ut i den nye sansehagen. - Få nå bort denne snøen så jeg kommer meg ut da, smiler Levie.

Ungdommen gir til de eldre

Fjorårets russ, «Russ 2010»  ved Knut Hamsun videregående skole har gitt 20 000 kroner i gave til Sansehagen ved Hamarøy Bygdeheim.

Publisert
12. april, 2011 klokken 14:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 12. april, 2011 klokken 14:00
Oppdatert: 12. april, 2011 klokken 09:08
opplevelse

Istoppen i Helldalen

Star Star Star Star Star

Klatringen går bratt oppover og merkingen er tidvis dårlig. Helldalisen virker utilnærmelig der isbeen storslått ruver i 1351 meters høyde.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Leder for Helse og Omsorg, Ann-Jorun Winther er svært takknemlig og glad for pengene.
- Det blir utrolig flott for beboerne. Det er godt å se at ungdommene tenker på de eldre, det vitner om at de er reflekterte og klarer å se langt frem. Vi er veldig takknemlige for gaven, sier Winther.
For til tross for god dugnadsinnsats og flere pengegaver til prosjektet ved bygdeheimen, kommer også beløpet fra russen godt med når ferdigstillelsen av Sansehagen blir gjort til sommeren.
- Det er svært gledelig at ungdom på denne måten bidrar til å gjøre hverdagen for beboere på Hamarøy Bygdeheim bedre, mener Winther.
Hun forteller at mange er villige til å stille opp. Prosjektet med sansehagen baseres på frivillighet og pengene som kommer inne vil bli brukt til blant annet innkjøp av planter, bærbusker og diverse.
- Vi trenger frivillige til varierte oppgaver nå når snøen forsvinner. Ønsker man å bidra kan man henvende seg til Lars Arild Johansen, Ingvald Sørensen eller meg, sier Ann Jorun Winther.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Ungdommen gir til de eldre" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.