Årets russ på Hamarøy åpnet med brask og bram og avsluttet rolig med en avskjedslåt. Årets æresruss ble ”matmor” i kantina, Elin Steinsland, som på bestilling av en russ, serverte nydelig hamburger til lunsj dagen derpå…og som har sørget for at ingen av russen har gått sultne!

Ettertraktet russerevy

Full premiere torsdag med 220 publikummere og over hundre i salen på fredag, jo da, årets russerevy bød på mange gode numre – alt i en rød tråd med kaffetrakteren i fokus.

Publisert
07. april, 2014 klokken 18:47

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 07. april, 2014 klokken 18:47
Oppdatert: 07. april, 2014 klokken 19:16
folkets bilder
Hvilepause på ferga

Hvilepause på ferga

Foto: Cato A. Olsen

Revyen, med navnet, "På andre trakter" var godt gjennomført og det var tydelig at man hadde jobbet med tekstene. De 22 numrene hang godt sammen, og her ble både allhuset i Steigen med ordfører og varaordfører i spissen parodiert flere ganger, dugnadshjelp fra Hamarøys ildsjel hjalp til på allhuset i Steigen og Nord-Salten nytt kunne rapportere om at det etter tredje gangs forsøk skulle holdes kommunestyre i Tysfjord....

Innlevelse, sang, mye humor og en trist avskjedssang, ga inntrykk av at denne gjengen har hatt gode år som nå snart skal ta dem utpå nye veier.  Mye glede og humor her, og ingen tvil om at det er de interne hendelser i skolens korridorer og klasserom som opptar russen mest i år. Men som rektor Sigurd Winther sa til slutt da han takket gjengen.

–Det verste er å bli forbigått i stillhet!

Les mer i papiravisen kommende fredag.

Se flere bilder her

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Ettertraktet russerevy" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.