Rørende farvel med rødkledde russ. Både lærere og foreldre satt nok med en tåre i øyekroken når ungdommene takket for seg i en vakker og rørende avslutning. ”Dettan e vårres slutt”. Ingjerd Staurbakk (Steigen), Line Andreassen (Drag) og Elisabeth Knutsen (Hamarøy) førte vakkert an.

Godt rus(s)ta

Et rekordstort russekull med 37 røde og 3 svarte russ hadde premiere på sin russerevy "Godt Rus(s)ta" i kultursalen i Hamsunssenteret i går kveld.

Publisert
21. april, 2012 klokken 12:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 21. april, 2012 klokken 12:00
Hamsunsenterets besøkstall
Truls, Bodil og Solveig på utkikk etter besøkende og de glemmer heller ikke å telle seg selv…
Livet på hybelhusene
Livet på hybelhusene er ikke helt hva mor kanskje tror ..
Åpning av allhus
Schrøder åpner et falleferdig allhus, som raser ned og dermed tar Singh med seg også det til Oppeid….
Treningssenter
Kommunelegen (Rasmus Thunem) inspirerer også lærere, (Gøril Berg Danielsen) til å få større muskler…
næringsliv
Helse-torget Valberg

Helse-torget Valberg

Behandling, helsekost, foto og galleri.

Din bedrift her?Flere bedrifter


Om du skulle være i tvil, denne gjengen er godt rusta til det meste!

Revyen har 20 innslag med mange gode sketsjer, som ungdommene selv har produsert. Her er alt fra interne skolesketsjer som involverer lærere og ansatte ved skolen, men også lokalt stoff fra Hamarøy og Steigen og noe mindre stoff fra Tysfjord. En av dem som gikk igjen gjennom hele revyen var skolens vaktmester, som til og med stilte som vikarlærer i gymtimen, med sneipen fra munnviken. Også allhusdebatten i Steigen, som endte med at investor Singh tok med seg bygget like godt til Oppeid fulgte oss gjennom hele forestillingen. Det åpner med en fest og rock'n roll, tar publikum med på en reise i luksussmellen som Hamarøy har havnet i, kommunelegens entusiastiske treningsiver som smitter over på enkelte lærere og til røff og direkte språkbruk i sketsjen "Torsdag morgenvise", dagen derpå med andre ord. En herlig blanding av salt og pepper, søtt og syrlig.

Forestillingen åpnet med en fest og avslutter med en "takk for oss" i en nydelig selvskreven sang. Med så scenevante og dyktige sangere kunne vi med glede ha hørt og sett mer til sterke musikkinnslag. Men ungdommene, som har ligget i hardtrening de siste ukene kommer meget godt ut av det og det er nesten så man feller en tåre når de takker for seg. For det er nesten vemodig å tenke på at mange av disse flotte ungdommene nå forlater Nord-Salten til fordel for videre studier og jobb.

Det er Erlend Bredal Olsen og Elisabeth Knutsen som har vært revysjefer mens Kristoffer Haukås og Torgeir Brunvær holdt styr på lyd og lys. Instruktør har vært Maja Zachariassen.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Godt rus(s)ta" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.