På dagen ett år siden det første albumet, Trådnøsting kom ut, spilte Kråkesølv med Hamarøyungdommen i kultursalen i Hamsunsenteret. Sammen med Eline Thorp og Hamarøy Tensing fremførte de «Hjørnebrikke» som ga et skikkelig trøkk i salen.

Hamarøy Tensing og Kråkesølv sammen på scenen

For andre gang i år kom det populære ungdomsbandet Kråkesølv til Hamarøy. Denne gangen i regi av Den kulturelle skolesekken.

Publisert
16. november, 2010 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Kitty Skapalen
kitty@nord-salten.no
Publisert: 16. november, 2010 klokken 08:00
Oppdatert: 12. november, 2010 klokken 10:19
Annonse fra Steigen Vertshus AS

Sulten?

Ring 75 77 73 00 for bestilling av pizza, hamburger, biffsnadder og mer.

Din annonse her?Flere annonser

Hele denne uka har bandet gjestet flere skoler i fylket. Tirsdag entret de scenen i kultursalen i Hamsunsenteret og med to fulle konserter på formiddagen ble det en heller anderledes skoledag for mange av elevene. På initiativ fra Hamarøy Tensing avsluttet bandet konsertene med å synge sammen med rundt 50 ungdommer fra Hamarøy, med Eline Thorp som solist. Til stor applaus og begeistring fra både bandet og ungdommene.
- Vi tok kontakt med bandet og spurte om vi kunne få synge med dem, noe de var veldig positive til. Det gav en egen trøkk og veldig artig at vi fikk det til. Det betyr mye for oss, guttene er absolutt et forbilde, sier Knutsen.

Kråkesølv åpnet med en av sine nye låter, Den grønne linje, og fikk trampeklapp fra salen fra første stund.
- Fantastisk artig å være tilbake i Hamarøy, sa bandet før de gikk videre i sitt reportoar, som spenner  mellom det fine og det rå, med nord-norske tekster. Om vel ei uke slippes det nye albumet.
- Vi synes det var veldig bra å spille her, neste uke skal vi til studioet i Lydverket før det nye albumet «Bomtur til Jorda» slippes 22. november. Vi håper at folk liker den nye plata, vi har nok vokst litt siden den første kom ut. Og egentlig håper jeg den blir slaktet av kritikerne bare for å få sjekket ut hypotesen om at kritikerne og publikum har ulik smak, gliste musiker og låtskriver Fredrik Olsen.

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Hamarøy Tensing og Kråkesølv sammen på scenen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.