Foto: Kjell Fredriksen

Steigen Sagaspill for 15. gang!

Det er snart to år siden sist utroperen på Steig opplot sin røst over spillplassen på Vollmoen: «Nu kommer tingfolket!». To år siden sist, og Steigen er klar for nye sagaspill-eventyr!

Publisert
13. mai, 2013 klokken 08:00

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Pressemelding Pressemelding
Publisert: 13. mai, 2013 klokken 08:00
Oppdatert: 11. mai, 2013 klokken 09:00
opplevelse

Dronningruta over Fløya

Star Star Star Star Star

Dronningruta er rundt 10 km lang og går fra Skånland (ca 2 km fra Bogen) til Holkestad.

Din opplevelse her?Flere opplevelser

Fredag 26.juli er det premiere på Hagbard og Signe for 15.gang, og har du ikke allerede gjort det, er det på tide å melde seg på som korist og statist til «Hagbard og Signe 2013»!

Å få være deltaker i et sagaspill i Steigen føles for mange som ei ferieuke med vikingliv. Skuespillere, statister, kor og orkester møtes hver dag i ei hel uke til øvinger og sosialt liv ute i friluft på Vollmoen amfi i Steigen. Så artig er det, at de fleste kommer igjen år etter år. Og det er slett ikke bare steigværinger som er med. Flere tilreisende legger ferien til sagaspilluka og kombinerer alt det beste Steigen har å by på: natur, kultur og folkeliv.

Hovedroller

Alle hovedrollene er besatt og de har startet øvingene. Produksjonsgruppa er fulltallig. Orkestret er så godt som fulltallig og det er allerede meldt seg 25 barn og unge som ønsker å være med i årets oppsetning. Fylkesinstruktør Maja Zakariassen er årets regissør, regiassistent er Regine Schrøder, årets produsent er Ann-Merethe Willumsen og musikalsk ansvarlig er Tore Johansen, alle personer som skulle borge for både kvalitet og kontinuitet.

Årets sagaspill skal ha masse folkeliv, mange statister i alle aldre og et kjempestort kor, sånn ønsker i alle fall regisør og musikalsk leder at det skal være. Men det er fortsatt plass til flere i sagaspillkoret, både kvinner og menn. Vi har plass til mange, men ikke ubegrenset, og da blir det prinsippet «først til mølla» som gjelder. Vi håper at koret er komplett til 15.mai.

Dette gjør du hvis du synes dette hørtes interessant ut: Gå inn på www.sagaspill.no og meld deg på der, eller send en sms til korinspisient Kjell Fredriksen tlf.97125365 ...og så begynner du å la hår og skjegg gro og glede seg til sommeren!

Les også


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "Steigen Sagaspill for 15. gang!" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.