Her er alle deltakerne samlet etter at diplomene er delt ut.

UKM-2007 i Steigen

Det så ut til å kunne bli svak deltakelse på årets UKM i Steigen, men i aller siste liten kom etternølerne slik at det allikevel ble en fullverdig mønstring på et fullsatt Steigen Vertshus.

Publisert
16. februar, 2007 klokken 09:09

Journalist Lokalavisa NordSalten
lokalavisa@nord-salten.no
Journalist Gunnar Grytøyr
gunnar@grytoyr.net
Publisert: 16. februar, 2007 klokken 09:09
Noen av bildene som var utstilt.
Johanne Eriksen (t.v.) og Ingeborg Helene Johnsen får Bodø-tur med sine bilder.
Arne-Johan Nilsen og Tonje Hågensen introduserer videoen som Mira Aasjord og Amie Joof har laget. Totalt ble det vist tre videofilmer.
"Metal Maniacs" består av Oskar Troy Arntzen, Håkon Skogvold, Ole Edvard Liland, Benjamin Skagstad og Eivinn Johnsen.
næringsliv
Petas-Design

Petas-Design

Utvikling og utforming av reklame, markedsføring, profilering og visuell kommunikasjon innenfor trykte og digitale medier.

Din bedrift her?Flere bedrifter


Masse folk, tre videofilmer, ni bilder og sju sceneinnslag gjorde kvelden fullkommen. Og det hele ble meget godt sydd sammen av programlederne Arne-Johan Nilsen og Tonje Hågensen. Når så Steigen kulturskole stilte med mannskap og utstyr til lys og lyd, og Erling Hekneby som mentor for musikerne, måtte det nesten bli bra. Bildene varierte fra blyanttegning til oljemalerier og foto, mens sceneinnslagene spente fra skjøre ballader til hard rock, med et fantastisk trommenummer som avslutning. Videoene var kanskje en tanke for mørke for framvisning på lerret, det var litt vanskelig å følge handlingen til tider. Her er det noe å lære.

Juryen som besto av Knut Åserud, Gunvor Hekneby, Andreas Altermark og Mette Olsen hadde ingen enkel jobb, men de kom fram til at 4 bilder, 1 video og 4 sceneinnslag må gå videre til finalen i Bodø.

Og de som gikk videre var: Johanne Eriksen med bildet ”Ei kjensle av kjærleik”, Ingeborg Helen Johnsen med et bilde uten tittel, Albertine Selvik med fotomontasjen ” Hvem sa at lykke ikke kunne kjøpes?”, Aleksandra Sasha Skogvold med bildet ”Vennskapstre”, videoen ”Høyspenning” laget av dramagruppen L.S.Barnehjemmet, gruppene ”Metal Maniacs”, ”Empire og P.O.O.P.”, ”Pale” og ”Red Pancake Audition” med trommisene Peter Robertsen og Hogne Aasjord.

- Det var kjempekult at vi gikk videre til Bodø. Vi går i samme klasse på musikklinja og satser fullt og helt på musikken. Om det blir sammen eller hver for oss får tiden vise, sier Hogne og Peter som ble plukket ut til å delta på den nordiske kulturmønstringen på Færøyene i fjor, og de fikk faktisk framføre sitt musikalske uttrykk som åpningsnummer på festivalen.

Se video med utdrag av mønstringen  


Tegn et abonnement på Lokalavisa NordSaltens papirutgave eller kjøp en elektronisk utgave (PDF).

Regler for kommentering

Diskutér "UKM-2007 i Steigen" på Facebook

Mest lest Folkets bilder Gratulasjoner Siste Aktiviteter Rubrikk

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.